Cześć dziewczyny, ja za wami już nie nadążam
jak tak czytam Dotkass o tym Twoim planie dnia to zazdroszczę. Czy ktoś tu jeszcze pracuje, czy wszyscy
mają taki chillout?
Ja jeszcze 2 tyg i urlop!! Już wszystko zarezerwowane, wydaje mi się że wyjątkowo fajne miejsce znaleźliśmy, muszę chyba wypocząć na najbliższe 2lata [emoji12] . Idealnie wszystko się układa, już się nie martwię nawet że coś może być nie tak
mam tez wyniki pappa!. Ryzyko z wieku to coś ok 1:500 a skorygowane to 1:6225, czyli super ekstra nie ma się do czego przyczepić.
U mnie nagle pojawił się brzuszek, dosłownie z dnia na dzień. Maleńki, ale już rano nie mam całkiem płaskiego brzucha. Siły mi jeszcze nie wróciły, ale nie tracę nadziei... no i czekam na ruchy, mam bardzo mało tkanki tłuszczowej (na razie, haha) i liczę na to że niedługo poczuję coś czego będę pewna [emoji5]
A po za tym bardzo dużo tu ostatnio optymistycznych wiadomości, wszystkie dzieciaczki zdrowo rosną więc czego więcej chcieć, cieszę się z wami dziewczyny [emoji173]
@Sylwiia, nie wiem dosłownie co ci powiedzieć... Przykro mi że trafiłaś na takiego faceta. Przepraszam, ale dlaczego uznałaś że to dobry materiał na ojca twojego dziecka? Ja zawsze jestem za tym, żeby zawalczyć o związek jeśli jest o co, ale to ty najlepiej wiesz jak jest. Oboje jesteście dorośli, życzę siły w podjęciu właściwych decyzji. Wierzę, że świadomość że będziesz mamą doda ci tej siły.