reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Łącze się w bólu...z tym, ze jak nie jem to tez nie jest dobrze...nic nie pomaga [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też ale chyba bardziej jak zjem niż jak nie zjem :/ Dziś mamy iść do szwagierki i jej faceta na imieniny z urodzinami a za tydzień jedziemy na weekend do Inowrocławia, nie musze mówić jak bardzo mi się chce?

reklama
Mnie też ale chyba bardziej jak zjem niż jak nie zjem :/ Dziś mamy iść do szwagierki i jej faceta na imieniny z urodzinami a za tydzień jedziemy na weekend do Inowrocławia, nie musze mówić jak bardzo mi się chce?

Dobrze Ci to zrobi [emoji6] ja ostatnio nie miałam sił iść na panieński, a jak poszłam nie żałowałam

Że tak się wtracę.... [emoji12]
Gdy śpimy na prawej stronie, możemy nabawić się refluksu. Na lewej stronie tego nie doświadczymy, ponieważ kwasy żołądkowe nie będą przemieszczać się do przełyku. Więc jeśli masz problemy z trawieniem, staraj się spać na lewej stronie.
1500730679-aaaaaa.jpeg

Zauważyłam że przy tej cholernej zgadze jest lżej zasnąć bo tak nie daje czadu. A i w dzień staram się kłaść na lewej i serio jest znosniej... Także polecam nie tylko ciezaroweczkom [emoji6]

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

Dobrze Ci to zrobi [emoji6] ja ostatnio nie miałam sił iść na panieński, a jak poszłam nie żałowałam

A już nie wspomnę że nie mogę nigdzie dalej wyjść bo zaraz mnie ciśnie do wc i to nie na siku...A tylko w domu umiem się załatwić normalnie więc poza nim cierpię katusze :(

Że tak się wtracę.... [emoji12]
Gdy śpimy na prawej stronie, możemy nabawić się refluksu. Na lewej stronie tego nie doświadczymy, ponieważ kwasy żołądkowe nie będą przemieszczać się do przełyku. Więc jeśli masz problemy z trawieniem, staraj się spać na lewej stronie.
1500730679-aaaaaa.jpeg

Zauważyłam że przy tej cholernej zgadze jest lżej zasnąć bo tak nie daje czadu. A i w dzień staram się kłaść na lewej i serio jest znosniej... Także polecam nie tylko ciezaroweczkom [emoji6]

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Ooooo, dobrze wiedzieć. Akurat od kilku dni jak kładę się spać meczy mnie zgaga. Zawsze zasypiam na prawym boku. Dziś spróbuję oszukac zgage i położę się na lewym zobaczymy czy pomoże.[emoji4]Dzięki za radę!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, trochę się nie odzywałam, bo zaszyłam się na wsi, męża puściłam do przyjaciela, żeby chlopina odpoczął kilka dni. Z niecierpliwością czekam na prenatalne, mam 31.07.

Nadrobilam wszystkie wiadomości i z ogromnym smutkiem przeczytałam wiadomość Tasiorka :(. To już druga strata wśród lutówek. Mam pytanie do tych z Was, które straciły maluszki w poprzednich ciążach – czy coś to zwiastowało? Czy byla spora rozbieżność miedzy wiekiem ciąży om a usg? Zauważyłam, że zarówno Mysiaka jak i Tasiorek miały spore rozbieżności między tymi terminami, może to jest niepokojący sygnał? Z drugiej strony pewnie niekoniecznie, bo może być pózniej owu.

Do góry