reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
My mieszkamy blisko Slowacji i Węgry to też raczej wybieramy bliżej nas. Że góry blisko to raczej też mnie nie zachwycają. Chociaż fakt, słowackie Tatry nie są tak oblegane jak polskie. I jedzenie napewno pyszniejsze. A nie słyszałam że oscypków nie można:hmm:. A tydzień temu zjadłam ich chyba z tysiąc :hmm:

My mieszkamy blisko Slowacji i Węgry to też raczej wybieramy bliżej nas. Że góry blisko to raczej też mnie nie zachwycają. Chociaż fakt, słowackie Tatry nie są tak oblegane jak polskie. I jedzenie napewno pyszniejsze. A nie słyszałam że oscypków nie można:hmm:. A tydzień temu zjadłam ich chyba z tysiąc :hmm:
Oscypkow ponoć nie można bo są z niepasteryzowanego mleka, ale już np. Oscypka z grilla, lub pieczonego camemberta można, bo EWENTUALNE bakterie zanikają przy obróbce cieplnej :)

My w tym roku jedziemy do Włoch a później jeszcze do polski. Ja osobiście wolałabym urlop spędzać w czerwcu ale niestety mąż ma zawsze 3 tyg w sierpniu

Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny [emoji4] również pragnę do Was dołączyć [emoji4]
To moja druga ciąża, poprzednia zakończyła się poronieniem w około 6-7 tygodniu, później ciąża biochemiczna...
Teraz wszytko wyglada dobrze [emoji4] Termin na 14 luty [emoji175]
Czytam wasze poprzednie wpisy, ale wątpię aby udało mi się wszystko nadrobić [emoji4]

To moja druga ciąża, poprzednia zakończyła się poronieniem w około 6-7 tygodniu, później ciąża biochemiczna...
Czytam wasze poprzednie wpisy, ale wątpię aby udało mi się wszystko nadrobić [emoji4]
Witamy, czuj się jak u siebie :)

Teraz. Wdzięczna tylko dobrze, nie dopuszczamy do siebie złych myśli! [emoji2]

Witaj [emoji6] i gratuluje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ale moze te oscypki maja tyle wspólnego z prawdziwymi

dzień dobry, to też będzie moje pierwsze dziecko jak wszysto pójdzie dobrze, ja mam termin tydzień po Tobie. Będzie dobrze, co ma nie być :-)

reklama
Do góry