reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

A mi się marzy morza szum, ptaków śpiew.....
Ale przeraża mnie droga. My chyba wybierzemy się na Węgry. Ale z chodzenia po winnicach nici. Ale przynajmniej aquaparki dla dzieciaków fajne. Ale chciałbym piasek czuć pod stopami....

reklama
Jasne rozumiem i jestem tego samego zdania ja też z tych co lubią poza sezonem ale prawda taka że w sezonie w Ustce, Gdyni czy Łebie będzie tak samo tłoczno i ta sama parada wystylizowanych lasek co na Krupówkach. Ale wydaje mi się też że jeśli ktoś musi czy chce jechać w sezonie wakacyjnym to jednak góry są lepsze bo nie wyobrażam razem sobie smażyć się na plaży w ciąży. A tak przy okazji to w ciąży nie można jeść oscypkow:) jeśli było surowo przepraszam nie miało tak zabrzmiec:)

no niestety, sezon wakacyjny nie jest dobry na wyjazdy gdziekolwiek - ja całe szczęście bez szkolnych dzieci jeszcze więc urlop poza sezonem wakacyjno-feryjnym :-)

A my jedziemy nad morze...i to nasze polskie cudowne morze. Zawsze jeździmy z dziećmi do Kątów Rybackich, gdzie woda czysta, plaża szeroka, brak tłumów...a pogoda ani razu (odpukać) nas nie zawiodła [emoji6] Wiadomo, ze smażyć w tym roku się nie będę, ale radość dziewczyn, gdy witamy się morzem bezcenna [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My spędzamy urlop zwykle przemiezajac szlakami historii. Malbork, Frabork, Wawel albo w góry do Zawoi

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A my jedziemy nad morze...i to nasze polskie cudowne morze. Zawsze jeździmy z dziećmi do Kątów Rybackich, gdzie woda czysta, plaża szeroka, brak tłumów...a pogoda ani razu (odpukać) nas nie zawiodła [emoji6] Wiadomo, ze smażyć w tym roku się nie będę, ale radość dziewczyn, gdy witamy się morzem bezcenna [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

oooo, to dobry namiar te Kąty, bo właśnie chęci na morze mi narobiłyście więc trzeba będzie jakiś wypadzik na weekend zrobić :-)

Pamiętaj kochana by nie jeść ryb z Bałtyku, co najwyżej dorsza atlantyckiego bo smażalnie mają go w ofercie. Bałtyk to tykająca bomba chemiczna. Właśnie korodują beczki z chemikalami zatopionymi po II wojnie światowej i rybka z Bałtyku zdrowa raczej nie jest :-)

Czekam na poczekalni :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki :)

Dziewczyny nie wiem czemu ale moje mdlosci ktore niedawno minęły znow powróciły. Teraz przychodza wieczorem...dzis jest juz nie do wytrzymania..normalnie czuje jakbym miala wymiotowac, a nic nie wymiotuje...:( rano juz jest ok ale wieczory mam okropne...

uwo9s65gu1738u3h.png

oooo, to dobry namiar te Kąty, bo właśnie chęci na morze mi narobiłyście więc trzeba będzie jakiś wypadzik na weekend zrobić :-)

Pamiętaj kochana by nie jeść ryb z Bałtyku, co najwyżej dorsza atlantyckiego bo smażalnie mają go w ofercie. Bałtyk to tykająca bomba chemiczna. Właśnie korodują beczki z chemikalami zatopionymi po II wojnie światowej i rybka z Bałtyku zdrowa raczej nie jest :-)

Katy akurat leżą pomiedzy zalewem a Bałtykiem...na Mierzei- mamy sprawdzona smażalnie ryb łowionych w zalewie lub własnych łowisk [emoji6] ale dzięki za info [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymam kciuki :)

Dziewczyny nie wiem czemu ale moje mdlosci ktore niedawno minęły znow powróciły. Teraz przychodza wieczorem...dzis jest juz nie do wytrzymania..normalnie czuje jakbym miala wymiotowac, a nic nie wymiotuje...:( rano juz jest ok ale wieczory mam okropne...

uwo9s65gu1738u3h.png
Kochana, ja nie miałam w ogóle nudności, w dzien raczej też ich nie mam ale od kilku dni w nocy co chwilę wstaje bo mam odruchy wymiotne, rwie mnie potwornie ale nie wymiotuję. Dziś lekarz mi powiedział, że to nie jest standardowy objaw ale nie ma co się martwić. Taki model jesteś :-)

Do góry