Doczytałam że feta też nie można.
Jeśli na fecie jest napisane że z mleka paseryzowanego to mozna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doczytałam że feta też nie można.
Ja również od początku 2x duphaston I 1x acard, chodź do tego ostatniego mam pewne wątpliwości... Ale z racji że zaczęłam to muszę przyjmować go prawie do samego końca...Tak, 2x duphaston, 1x luteine na noc + jeszcze od kilkunastu dni eutyrox na ciut podwyższone tsh. Duphaston I luteina od samego początku.
@elgerezi najprawdziwsze, kupione bezpośrednio od sprawdzonego gospodarza. Takie świeżutkie że trzeszczały w zębach. Ale grillowane z żurawina też były.
A z ciekawostek. Wiecie że Ci co podrabiają oscypki często dodaja do nich kawę rozpuszczalna na kolor.
Jeśli na fecie jest napisane że z mleka paseryzowanego to mozna
Dziewczyny możliwe żebym już czuła ruchy??? Tak mi się wydaje, czuję takie bąblowanie w brzuchu, chwilowe i za każdym razem w innym miejscu, aż mi się wierzyć nie chce.... ale przy dwójce może szybciej?
To na pewno nie są gazy [emoji16]Ja bym to zwaliła na gazy z jelit :-)
Na ruchy trzeba jeszcze trochę poczekać :-)