Ruby_Charm
Fanka BB :)
Czekam na poczekalni
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na poczekalni
Wiesz, białe kozaczki, gofry, selfie i tego typu sprawy - niestety :-(
Rewelacja [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie darady was nadrobić
Ja narazie czuje się bardzo zmęczona jedna nie przespana noc i cały tydzień w tyle do tego łapie mnie przeziębienie :/
Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom
Idealnie dla mnie! [emoji23]
Właśnie przerażają mnie te tłumy, już kilka razy planowaliśmy jechać, ale zawsze zmienialiśmy plany, teraz na pewno nie pojadę, chyba że palcem po mapie muszę leżeć, więc leżę. Nawet zrezygnowałam z wakacji które wykupilismy w styczniu, straciliśmy kupę kasy ale mówi się trudno, bo dopiero teraz spełniają się marzenia
A od czego zależy zmniejszenie brania dawek progesteronu? Ja teraz biorę Duphaston co 8 godzin i luteinę na noc dopochwowo i mam serdecznie dość i jak mam brać to cholerstwo jeszcze do lutego to nie dam chyba rady ani fizycznie ani psychicznie ani finansowo, już wydałam 300 zł na leki a dupek 2 opakowania, to koszt ok 65 zł a idą jak woda :-(
Super to mój Babel będzie mniej więcej tak samo duży w poniedziałekHa moje Panie. Wlasbie jestem po wizycie. Wszystko piekbie sie wchlonelo. Progesteron czas zmniejszac i mamy cale 3.34cm. 10tyg i 3dni. Piekny widok i miod na moje uszy. Na cwiczenia mozna wracac. A moje male szczescie rosnie jak na drozdzach tylko spalo przez cale usg