Cześć wszystkim niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży trochę mnie to stresuje bo w przeszłości dwa razy poroniłam ale staram się być dobrej myśli. To będzie moje pierwsze dziecko nie mogę się już doczekać Do lekarza idę 10 lipca czyli w 8 tygodniu więc wtedy mam nadzieje że się wyjaśni czy jest oki a tym czasem zostało mi czekać i dbać o siebie pozdrawiam przyszłe mamusie
reklama
mama _zuzanki
Fanka BB :)
Witam serdecznie wszystkie nowe Mamusie ☺ U mnie objawy też znikome, jedynie piersi dają o sobie znać. Wieczorami mam wzdęcia i z tym mi jest bardzo nie fajnie. Zachcianki mam tylko na warzywa i niektóre owoce a słodycze o dziwo przestały mnie kręcić ☺ A może zrobimy jakąś tabelkę która na kiedy ma termin?
Pozdrawiam i ściskam ☺
Pozdrawiam i ściskam ☺
Cześć :-). Ja poroniłam 3 razy, więc będę Ci mocno kibicować! .Cześć wszystkim niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży trochę mnie to stresuje bo w przeszłości dwa razy poroniłam ale staram się być dobrej myśli. To będzie moje pierwsze dziecko nie mogę się już doczekać Do lekarza idę 10 lipca czyli w 8 tygodniu więc wtedy mam nadzieje że się wyjaśni czy jest oki a tym czasem zostało mi czekać i dbać o siebie pozdrawiam przyszłe mamusie
monmon
Mysle ze tabelka to db pomysl mozna dodatkowo dodac nasz wiek, miejscowosc i ktorego dzieciatka sie spodziewamyWitam serdecznie wszystkie nowe Mamusie ☺ U mnie objawy też znikome, jedynie piersi dają o sobie znać. Wieczorami mam wzdęcia i z tym mi jest bardzo nie fajnie. Zachcianki mam tylko na warzywa i niektóre owoce a słodycze o dziwo przestały mnie kręcić ☺ A może zrobimy jakąś tabelkę która na kiedy ma termin?
Pozdrawiam i ściskam ☺
Bardzo Ci dziękuję! Wierzę że w końcu się udaCześć :-). Ja poroniłam 3 razy, więc będę Ci mocno kibicować! .
Witajcie
My wróciliśmy po długim weekendzie, było super byliśmy odcięci od neta ale w sumie miało to swój urok
Naprodukowałyście sporo stron
Witam nowe mamusie
U mnie też objawów zdecydowanie mniej niż za każdym poprzednim razem, cyce bolą, mdłości są ale to nic w porównaniu z tym jak były wcześniej 24/24 7 dni w tygodniu.
Do wizyty jeszcze półtora tygodnia, czekam niecierpliwie. Mam nadzieje że będzie ok i że już serduszko zobaczę / usłysze
My wróciliśmy po długim weekendzie, było super byliśmy odcięci od neta ale w sumie miało to swój urok
Naprodukowałyście sporo stron
Witam nowe mamusie
U mnie też objawów zdecydowanie mniej niż za każdym poprzednim razem, cyce bolą, mdłości są ale to nic w porównaniu z tym jak były wcześniej 24/24 7 dni w tygodniu.
Do wizyty jeszcze półtora tygodnia, czekam niecierpliwie. Mam nadzieje że będzie ok i że już serduszko zobaczę / usłysze
U mnie dziś fatalny dzień. Mdłości, wymioty, zawroty głowy,okropny ból piersi. I co chwilę płacze. Aż się boję co będzie dalej :-\ Poprzednie ciążę przebiegały bez takich "przyjemności". Może teraz będzie inna płeć ;-)
Macie już jakieś przeczucia\nadzieje odnośnie płci maluszka?
Ja mam 2 synów wiec marzę o córce
Napisane na HTC U Play w aplikacji Forum BabyBoom
Macie już jakieś przeczucia\nadzieje odnośnie płci maluszka?
Ja mam 2 synów wiec marzę o córce
Napisane na HTC U Play w aplikacji Forum BabyBoom
Sloneczko87
Witajcie ja jestem w 7tc ,moja pierwsza,dlugo wymarzona i wyczekana ciaza.. Tez wypada na luty :-)
Sloneczko87
Trzymam kciuki Kinga :-)Cześć dziewczyny. Mam nadzieję, że dołączę w piątek będę robić betę☺
reklama
gosiunia:)