Patii26
Fanka BB :)
Ale przecież sama pisałaś, że łatwo zachodzisz w ciążę, więc to było pewne, że i tym razem też tak będziePowiem Wam, że szok...teraz to już w ogóle gołym okiem widać różowa kreseczke![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale przecież sama pisałaś, że łatwo zachodzisz w ciążę, więc to było pewne, że i tym razem też tak będziePowiem Wam, że szok...teraz to już w ogóle gołym okiem widać różowa kreseczke![]()
Możesz się wprosić na październikJuż są 3 jesienne![]()
Kurde termin wychodzi tak na szybko na 2 listopad, myślicie ze mogę się wprosić na pazdziernik? Myślę że to i tak będzie pazdziernik![]()
Kurde no nie myślałam że dalej tak łatwoAle przecież sama pisałaś, że łatwo zachodzisz w ciążę, więc to było pewne, że i tym razem też tak będzie![]()
Możesz, zapraszamyJuż są 3 jesienne
Kurde termin wychodzi tak na szybko na 2 listopad, myślicie ze mogę się wprosić na pazdziernik? Myślę że to i tak będzie pazdziernik![]()
No właśnie tak myślę, ale przyjdę póki nie ma wątków prywatnychMożesz się wprosić na październikchyba że będziesz się lepiej czuła na listopadowych mamach bo będziesz na początku
ale dopóki nie ma listopadowych mam to zapraszam , decyzja należy do ciebie
![]()
zdradź tajemnicę jak to tak szybko i łatwo zaciążyćKurde no nie myślałam że dalej tak łatwo![]()
Matko nie wiem...no ale faktycznie to drugi raz pod rząd w krótkim czasie kiedy jeden seks równa się ciąża...wcześniej podobniezdradź tajemnicę jak to tak szybko i łatwo zaciążyć![]()
ale nie robiłaś żadnych testów owulacyjnych, monitoringu?Matko nie wiem...no ale faktycznie to drugi raz pod rząd w krótkim czasie kiedy jeden seks równa się ciąża...wcześniej podobnie
Może te całe serię witamin co od lat przyjmuje to jest to![]()
Twój drugi bobas? Duża różnica będzie?Matko nie wiem...no ale faktycznie to drugi raz pod rząd w krótkim czasie kiedy jeden seks równa się ciąża...wcześniej podobnie
Może te całe serię witamin co od lat przyjmuje to jest to![]()