reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Zrobiłam test i wyszedł negatywny 😒 niby okres dopiero w czwartek ale już nie wierzę w to że się udało
Nie trać nadziei, to te nie tak, że test wyjdzie zawsze przed okresem, u mnie bywało, że ledwo kreska wychodziła dzień po spodziewanym okresie ☺️
Chociaż wiem co czujesz, bo zapewne jak mi wyjdzie ujemny w środę to będzie smuteczek..

reklama
Nie trać nadziei, to te nie tak, że test wyjdzie zawsze przed okresem, u mnie bywało, że ledwo kreska wychodziła dzień po spodziewanym okresie ☺️
Chociaż wiem co czujesz, bo zapewne jak mi wyjdzie ujemny w środę to będzie smuteczek..
Wiem ale już nie chce się nastawiać bo jak przyjdzie okres będzie bolało jeszcze mocniej . Byłam pewna , że teraz się udało ale ok walczymy dalej

Cześć :) Witam sie Po paru miesiącach nieobecności :) czytałam was regularnie, ale ze starań nie było, to nie chciałam się wpisywać na ławeczkę ;)
Aktualnie się staramy.. i będziemy czekać na wyniki do ok. 5 marca :) więc kurde ja to w sumie to już na marcowe kreski chyba musiałabym się wpisać? 🤨😀 no to co, teraz jednak ławeczka? 😂

Mnie dziś strasznie pieką sutki.i od rana mam co jakiś czas bole brzucha takie jak na okres.chociaż one u mnie nigdy nie występują aż tak wcześnie,zazwyczaj pojawiają się dzień przed miesiączką albo już w momencie gdy dostanę krwawienia.co chwilę dzisiaj byłam w toalecie sprawdzać czy nie dostałam okresu 🤦

Mnie dziś strasznie pieką sutki.i od rana mam co jakiś czas bole brzucha takie jak na okres.chociaż one u mnie nigdy nie występują aż tak wcześnie,zazwyczaj pojawiają się dzień przed miesiączką albo już w momencie gdy dostanę krwawienia.co chwilę dzisiaj byłam w toalecie sprawdzać czy nie dostałam okresu 🤦
Czekasz do środy???? 🤔

Mam to samo z piersiami ale już tyle dni, że jest to męczące....dotknąć sie nie mogę 😏

Mam proga, dziś to 18, w piątek było 26, czyli spada, to oznaką że ewentualnej ciąży nie ma? Czy tak na to nie patrzeć?
Wytłumaczcie mi bardziej doswiadczone 😊
Dziś wg mnie 8dpo

reklama
Mam proga, dziś to 18, w piątek było 26, czyli spada, to oznaką że ewentualnej ciąży nie ma? Czy tak na to nie patrzeć?
Wytłumaczcie mi bardziej doswiadczone 😊
Dziś wg mnie 8dpo
Niekoniecznie.progesteron się uwalnia skokowo.i o każdej godzinie może mieć inną wartość.badalas mniej więcej o tych samych porach ? 18 to nadal bardzo ładny progesteron do ewentualnej ciąży 🤞

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry