Kosinka94
Moderator
A miało to jakieś odzwierciedlenie w życiu czy raczej czysty przypadek?jeny kiedyś mi się notorycznie śniło ze mi wypadały zęby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miało to jakieś odzwierciedlenie w życiu czy raczej czysty przypadek?jeny kiedyś mi się notorycznie śniło ze mi wypadały zęby
17dc, wychodzi na to że mój organizm po ciążach biochemicznych szybko się regeneruje, szkoda że nie wpływa to na zdrową, donoszoną ciążęJak dla mnie pozytyw. W którym dniu cyklu jestes?
Dzialajjj
patrz jutro dużo wizyt u tego Piotra Królińskiego - ja mam go zapisanego w notatniku, jako spoko lekarza u tez, ale nie pamietam dlaczego i ma super opinie na znanym lekarzu
Ja mam chyba wersje lexmedu dla ubogich od rana tylko takie terminy
Kw a nie KrNawet mi takiego lekarza nie chce wyszukać
Kw a nie Kr
ja zanim się jorgnęłam, ze nie robią niepłodności zgłosiłam się do endokrynolog Grajewskiej Ferens i mi zleciła pogłębione diagnostykę hormonalna oraz mojemu mężowi. Zawsze tez można powiedzieć, ze jest jakiś problem z miesiączkowaniem.Powiedzieć powie, tylko trzeba sposobem do tego podejść jak z marszu wejdziesz i powiesz ze chcesz monitoring owu to mówią ze sory memory oni się niepłodnością nie zajmują dla mnie nie do ogarnięcia, rozumiem że mogliby podglebionej diagnostyki nie prowadzić, ale choćby potwierdzić owulacje czy zlecić badania hormonalne to żaden wyczyn..
kurde to chyba jest lokalizowanie, bo mi z kolei Twój nie wyskakuje ani placówka Wrzeciono. Może to wynika z adresu zamieszkaniaNawet mi takiego lekarza nie chce wyszukać
No można można. Facet tez może posciemniac ze ma problemy z erekcja żeby dostać skierowania na badania. Tylko chyba nie o to chodzi żeby wiecznie im tam kłamaćja zanim się jorgnęłam, ze nie robią niepłodności zgłosiłam się do endokrynolog Grajewskiej Ferens i mi zleciła pogłębione diagnostykę hormonalna oraz mojemu mężowi. Zawsze tez można powiedzieć, ze jest jakiś problem z miesiączkowaniem.