Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale masz na myśli, że wszytko w wersji „zero”?Ale wjechała przedokresowa faza na słodkie kupiłam ciastka owsiane, żelki, Maxi king i liptona Green tea ale przynajmniej w wersji zero
Ja mam czasami jeden około owulacji i jeden przed okresem. Zawsze!Serio? Zazdro, u mnie zawsze najgorsze syfy tuż przed okresem w tym cyklu wyjątkowo nie
Same znakomitości wymieniłaśAle wjechała przedokresowa faza na słodkie kupiłam ciastka owsiane, żelki, Maxi king i liptona Green tea ale przynajmniej w wersji zero
na papierze to tylko picie zero, ale ja wyznaje zasadę ze przed okresem kalorie się nie licząAle masz na myśli, że wszytko w wersji „zero”?
O przypomniałaś ze miałam reaktywować multisporta chociaż w sumie przed laparo to już chyba nie ma sensu… to może za miesiącSame znakomitości wymieniłaś
Nic nie mów- niedawno wróciłam z siłowni i właśnie kończę jeść loda w rożku - truskawkowy tak wiem, idealna pora na lody
Choćby jedna by się przydałaDziewczyny jutro ostatni dzień lutego ciekawe ile buteleczek jeszcze sie pokaże
liczę na Ciebie!Choćby jedna by się przydała
a może już nie zdążyszO przypomniałaś ze miałam reaktywować multisporta chociaż w sumie przed laparo to już chyba nie ma sensu… to może za miesiąc