reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Ja mam sprytny plan, ale jestem ciekawa czy wyjdzie 🤭
Pozytywne owulki mnie zaskoczyły 5 dni wcześniej niż się spodziewałam i nie zdążyłam umówić się na monitoring.
Umówiłam się na jutro do gina do luxmedu i zastanawiam się czy jak powiem, że boli mnie jajnik i prosiłabym o sprawdzenie czy jest wszystko ok, to gin powie mi coś na temat owulki? Co myślicie 🤔
Wiadomo że lepiej byłoby pójść i powiedzieć że chciałabym potwierdzić owu, ale raczej odeślą mnie z kwitkiem 😵‍💫

reklama
Ja w ostatnim cyklu czulam straszny niepokój 😐 jakby mialo cos sie stac no i okazala sie ciaza biochemiczna .
Wczoraj taki Pan opowiadał nam rano, że śnili mu się rodzice i jego żonie też. Rozkmniał to bardzo, a bo że to tak dziwnie że oboje na raz. Przed południem dostał telefon, jego bratanek miał wylew (39 lat). Dziś wiadomość że jak go wybudza, to będzie jak warzywko 😔

Ostatnia edycja:
Wczoraj taki Pan opowiadał nam rano, że śnili mu się rodzice i jego żonie też. Rozkmniał to bardzo, a bo że to tak dziwnie że oboje na raz. Przed południem dostał telefon, jego bratanek miał wylew (39 lat). Dziś wiadomość, że jak go wybudza to będzie jak warzywko 😔
Bardzo to smutne, ciekawe że niektórzy naprawdę mają tak że podczas snu są o czymś ostrzegani bądź informowani. Ja niestety tak nie mam, ale znam osobę która miała podobną sytuację.

Dziewczyny, dziś pierwszy raz robiłam test owulacyjny z serii domowe laboratorium. Dotychczas strumieniowe z allegro. Jestem w cyklu po ciąży biochemicznej, więc dziś testowałam pierwszy dzień. Tak zobaczyć czy owulacja wogóle gdzieś tam się zbliża. Zaskoczył mnie taki widok. Teraz nie wiem czy to jest pozytyw, czy one po prostu tak dość mocno się wybarwiają i jeszcze trochę brakuje. Pewnie dziś jeszcze zastestuje dla porównania. Co myślicie?

Załączniki

• IMG_20240228_180459.jpg
    IMG_20240228_180459.jpg
    120,7 KB · Wyświetleń: 89
Dziewczyny, dziś pierwszy raz robiłam test owulacyjny z serii domowe laboratorium. Dotychczas strumieniowe z allegro. Jestem w cyklu po ciąży biochemicznej, więc dziś testowałam pierwszy dzień. Tak zobaczyć czy owulacja wogóle gdzieś tam się zbliża. Zaskoczył mnie taki widok. Teraz nie wiem czy to jest pozytyw, czy one po prostu tak dość mocno się wybarwiają i jeszcze trochę brakuje. Pewnie dziś jeszcze zastestuje dla porównania. Co myślicie?
Moim zdaniem pozytywny :)

Pozytywne owulki mnie zaskoczyły 5 dni wcześniej niż się spodziewałam i nie zdążyłam umówić się na monitoring.
Umówiłam się na jutro do gina do luxmedu i zastanawiam się czy jak powiem, że boli mnie jajnik i prosiłabym o sprawdzenie czy jest wszystko ok, to gin powie mi coś na temat owulki? Co myślicie 🤔
Wiadomo że lepiej byłoby pójść i powiedzieć że chciałabym potwierdzić owu, ale raczej odeślą mnie z kwitkiem 😵‍💫
i to jest właśnie ten luxmedowy stres 😅 lepiej ściemniaj. Mi mówienie prawdy w luxmedzie w kwestii niepłodności nigdy na dobre nie wyszło. Powiedz, ze Cię mocno boli, ale ze jesteś długo przed owulacja 😅

Bardzo to smutne, ciekawe że niektórzy naprawdę mają tak że podczas snu są o czymś ostrzegani bądź informowani. Ja niestety tak nie mam, ale znam osobę która miała podobną sytuację.
Mojej mamie jak się mętna woda śni lub zepsute/wypadające zęby to zwiastuje kłopoty, śmierć. Ona wgl przy każdym z nas widziała wcześniej jaka płeć będzie bez badania. A ja nie mam takich znaków/przeczuć.

reklama
patrz jutro dużo wizyt u tego Piotra Królińskiego - ja mam go zapisanego w notatniku, jako spoko lekarza u tez, ale nie pamietam dlaczego 😅 i ma super opinie na znanym lekarzu

Załączniki

• IMG_5701.jpeg
    IMG_5701.jpeg
    66,4 KB · Wyświetleń: 80
Do góry