mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kocham remonty na wiosnę jeszcze malowanie bo mamy koze w salonie i cóż...raz do roku wypada malować Jak sobie przypomnę początek ale mój związek z mężem to jeden wielki remont Jak zaczęliśmy być razem to remontowaliśmy wynajmowane przeze mnie mieszkanie iii uwaga ! Jak skończyliśmy remont i to taki naprawdę mocny, to udało nam się znaleźć pracę w innym mieście i wyjechaliśmy z Katowic właścicielka mieszkania była w lekkim szoku jak zobaczyła mieszkanie bo oczywiście pytałam, czy mogę odświeżyć ale chyba się nie spodziewała jak bardzoJak się wprowadzaliśmy do naszego mieszkania to było kompletnie puste więc sporo mebli dostaliśmy od jednych rodziców i drugich, już takie co stały gdzieś na strychu i zawadzały. Najpierw był miszmasz wszystkiego, dopiero potem zaczęliśmy się faktycznie urządzać po swojemu jak fundusze pozwalały. Ale nadal mam pare rzeczy od nich które odnowiłam sobie tak, żeby pasowały do aktualnego wystroju. Bejca, lakier i meble jak nowe. I ta satysfakcja, że się coś zrobiło samemu teraz kombinuje jak odświeżyć szafkę łazienkowa pod umywalkę, tylko fronty są błyszczące i nie wiem czy to jakaś farba pokryje
Bardzo się cieszę z Twojego planuBadałam ana3, genotypy i cytokiny. Zalecony acard, encorton i heparyna ale to dopiero w kwietniu, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na początku maja podchodzimy do transferu
Wiesz, ja liczę na Twoje 2 kreski w nadchodzącym cyklu więc idealnie by było - prowadząca ma butelkęDziękuję za wywołanie, ale chyba nie nadaje się na prowadząca wątku będę za bardzo się skupiać na wysikaniu swoich kresek w następnym cyklu
Gratulacje
Jak się wprowadzaliśmy do naszego mieszkania to było kompletnie puste więc sporo mebli dostaliśmy od jednych rodziców i drugich, już takie co stały gdzieś na strychu i zawadzały. Najpierw był miszmasz wszystkiego, dopiero potem zaczęliśmy się faktycznie urządzać po swojemu jak fundusze pozwalały. Ale nadal mam pare rzeczy od nich które odnowiłam sobie tak, żeby pasowały do aktualnego wystroju. Bejca, lakier i meble jak nowe. I ta satysfakcja, że się coś zrobiło samemu teraz kombinuje jak odświeżyć szafkę łazienkowa pod umywalkę, tylko fronty są błyszczące i nie wiem czy to jakaś farba pokryje
Niestety zalanyCzy wy tu coś widzicie?
Jestem dziś 8 lub 9 dpo bo owulacja wg usg była niedziela wiecozrem lub pon rano
Rozumiem chyba jak chciałam zdjąć to go zepsulam nowicjuszkaNiestety zalany