reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Jak się wprowadzaliśmy do naszego mieszkania to było kompletnie puste więc sporo mebli dostaliśmy od jednych rodziców i drugich, już takie co stały gdzieś na strychu i zawadzały. Najpierw był miszmasz wszystkiego, dopiero potem zaczęliśmy się faktycznie urządzać po swojemu jak fundusze pozwalały. Ale nadal mam pare rzeczy od nich które odnowiłam sobie tak, żeby pasowały do aktualnego wystroju. Bejca, lakier i meble jak nowe. I ta satysfakcja, że się coś zrobiło samemu ☺️ teraz kombinuje jak odświeżyć szafkę łazienkowa pod umywalkę, tylko fronty są błyszczące i nie wiem czy to jakaś farba pokryje 😅
Ja kocham remonty 😂 na wiosnę jeszcze malowanie 🙈 bo mamy koze w salonie i cóż...raz do roku wypada malować 🙈 Jak sobie przypomnę początek 🤯😱 ale mój związek z mężem to jeden wielki remont 🤔 Jak zaczęliśmy być razem to remontowaliśmy wynajmowane przeze mnie mieszkanie 😂 iii uwaga ! Jak skończyliśmy remont i to taki naprawdę mocny, to udało nam się znaleźć pracę w innym mieście i wyjechaliśmy z Katowic 😂 właścicielka mieszkania była w lekkim szoku jak zobaczyła mieszkanie 😂 bo oczywiście pytałam, czy mogę odświeżyć ale chyba się nie spodziewała jak bardzo 🙈

Jak się wprowadzaliśmy do naszego mieszkania to było kompletnie puste więc sporo mebli dostaliśmy od jednych rodziców i drugich, już takie co stały gdzieś na strychu i zawadzały. Najpierw był miszmasz wszystkiego, dopiero potem zaczęliśmy się faktycznie urządzać po swojemu jak fundusze pozwalały. Ale nadal mam pare rzeczy od nich które odnowiłam sobie tak, żeby pasowały do aktualnego wystroju. Bejca, lakier i meble jak nowe. I ta satysfakcja, że się coś zrobiło samemu ☺️ teraz kombinuje jak odświeżyć szafkę łazienkowa pod umywalkę, tylko fronty są błyszczące i nie wiem czy to jakaś farba pokryje 😅

Dobrze zmartwić papierem ściernym i pokryje. Nie pamiętam czym malowałam, ale chyba 4 lata już mam. My jak się wprowadziliśmy to kupowałam meble tak na chwilę używane i je odświeżam. Kuchenne mają 5 lat, to łazienkowe jednak więcej...

Czy wy tu coś widzicie? :)
Jestem dziś 8 lub 9 dpo bo owulacja wg usg była niedziela wiecozrem lub pon rano
Edit: niestety zalany, dziewczyny czujne

Załączniki

• CE36ED1B-6842-4E0E-8DE1-7AFE48D24102.jpeg
    CE36ED1B-6842-4E0E-8DE1-7AFE48D24102.jpeg
    879,7 KB · Wyświetleń: 221
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry