reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Chciałam czekać do marca, ale z racji tego, że nadal jestem chora i już wysiada mi gardło, to jutro robię test i w razie niepowodzenia biegnę po jakiś grubszy kaliber leków... już nie będę się wpisywać, więc na partyzanta jutro wpadam z pozytywem z ławki rezerwowej i podbijam Wam statystyki 🤪
I jak ? I jak ? 🙈

Ja kocham remonty 😂 na wiosnę jeszcze malowanie 🙈 bo mamy koze w salonie i cóż...raz do roku wypada malować 🙈 Jak sobie przypomnę początek 🤯😱 ale mój związek z mężem to jeden wielki remont 🤔 Jak zaczęliśmy być razem to remontowaliśmy wynajmowane przeze mnie mieszkanie 😂 iii uwaga ! Jak skończyliśmy remont i to taki naprawdę mocny, to udało nam się znaleźć pracę w innym mieście i wyjechaliśmy z Katowic 😂 właścicielka mieszkania była w lekkim szoku jak zobaczyła mieszkanie 😂 bo oczywiście pytałam, czy mogę odświeżyć ale chyba się nie spodziewała jak bardzo 🙈
Zmatowić, odtłuścić i farba "newcolours" 😁
Malowałam nią już komodę i jest rewelacja, teraz nogi stołu do kuchni 🙈 listwy drewniane 😂 i żyją 😁

Załączniki

• 2D3C118C-584F-46C6-A88E-FE2281C94212.jpeg
    2D3C118C-584F-46C6-A88E-FE2281C94212.jpeg
    927 KB · Wyświetleń: 156
  • A5844132-4BD0-4798-B19F-5D1A35161E2B.jpeg
    A5844132-4BD0-4798-B19F-5D1A35161E2B.jpeg
    968,8 KB · Wyświetleń: 152
reklama
Do góry