fckathy
Fanka BB :)
to będzie trudne, ale może jakimś cudem się udalegenda głosi, że prowadzące wątkusie wypieprzają na mamusie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to będzie trudne, ale może jakimś cudem się udalegenda głosi, że prowadzące wątkusie wypieprzają na mamusie
Też by mi się przydała właśnie wyganiam PRL z kuchni kiedy planujesz budowę ale przecież tu gdzie mieszkasz potrzeba remoncikuMusiałabym dobę wydłużyć do 72h, żeby wszystko ogarnąć i Was nie zaniedbywać
Ty spryciarzu takie nam tu zagranie podprogowe robisz a było dzisiaj, że trzeba otwarcie rozmawiać Jestem na tak ! Bierz marzec w obrotyja sama teraz temat wywołałam, bo mi trochę głupio tak na świerzaka taką ważną funkcję pełnić
proszę bardzo, ciąże z ławki rezerwowej tez będą miłe widzianeChciałam czekać do marca, ale z racji tego, że nadal jestem chora i już wysiada mi gardło, to jutro robię test i w razie niepowodzenia biegnę po jakiś grubszy kaliber leków... już nie będę się wpisywać, więc na partyzanta jutro wpadam z pozytywem z ławki rezerwowej i podbijam Wam statystyki
ale z forum się nie zegnasz tylko czeka Cię awans na tematy mamusioweJa będę do was zaglądać i kibicowac polubiłam to forum
Jak się wprowadzaliśmy do naszego mieszkania to było kompletnie puste więc sporo mebli dostaliśmy od jednych rodziców i drugich, już takie co stały gdzieś na strychu i zawadzały. Najpierw był miszmasz wszystkiego, dopiero potem zaczęliśmy się faktycznie urządzać po swojemu jak fundusze pozwalały. Ale nadal mam pare rzeczy od nich które odnowiłam sobie tak, żeby pasowały do aktualnego wystroju. Bejca, lakier i meble jak nowe. I ta satysfakcja, że się coś zrobiło samemu teraz kombinuje jak odświeżyć szafkę łazienkowa pod umywalkę, tylko fronty są błyszczące i nie wiem czy to jakaś farba pokryjeTeż by mi się przydała właśnie wyganiam PRL z kuchni kiedy planujesz budowę ale przecież tu gdzie mieszkasz potrzeba remonciku
Mieszkamy u dziadków na parterze od 4 lat się remontujemy a projekt domu od roku leży w szafie mąż powiedział, że jest szansa na fundamenty jesienią Zobaczymy
Brzuch mi wywaliło.@Leanne jak się dziś czujesz?
wiem wiem. Ale tu ni też dobrzećale z forum się nie zegnasz tylko czeka Cię awans na tematy mamusiowe