amusedxxx
Fanka BB :)
Jak z tego cienia nie będzie butelki to się obrazęRóżowy ja pupa świnki Peppy ale po czasie, to się nie liczy. Nie mniej trochę mnie zastanawia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak z tego cienia nie będzie butelki to się obrazęRóżowy ja pupa świnki Peppy ale po czasie, to się nie liczy. Nie mniej trochę mnie zastanawia
to jest właśnie śliskie wodniste ale takie średnio brazoweRóżowy, śliski śluz następnego dnia miałam pozytywny test. Kolejnego dnia wieczorem pojawiło się nawet drobne krwawienie
Jak brąz to mogło podkrwawić kilka godzin wcześniej i dopiero się eksmituje trzymam kciukito jest właśnie śliskie wodniste ale takie średnio brazowe
dziękujęJak brąz to mogło podkrwawić kilka godzin wcześniej i dopiero się eksmituje trzymam kciuki
Nie dziękuj, sikaj kreskidziękuję
Ostatnio wrzucałam. Nie wszystko tu jest, co wypisałaś, ale może Ci się przydaMam zalecone od lekarza brać inozytol, epa + dha, selen i cynk. Podpowiecie które bierzecie rano a które wieczorem?
Głodna byłaś, to Cię tłumaczyU mnie dzisiaj też ciężki dzień przyszłam do domu zmachana po prawie 10 godzinach, jeszcze wykrzyczałam się na chłopa, że nie przyszykował jedzenia
Potem tak sama przemyślałam swoje zachowanie i mi głupio było no ale już pogodzeniGłodna byłaś, to Cię tłumaczy