reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Byłam dzisiaj na wizycie u dotychczasowej mojej gin i dostałam zielone światło ze staraniami w nadchodzącym cyklu. Mamy ponownie startować ze stymulacją tym razem zwiększona dawka aby owulacja była po stronie zachowanego jajowodu. Sama nie wiem czy to nie za szybko miesiąc po CP i laparoskopii ... Normalnie bym się cieszyła ale teraz mam bardzo mieszane odczucia. Sama bije się z myślami i mam nadzieję, że okres przyjdzie jakoś wyjątkowo późno.

Byłam dzisiaj na wizycie u dotychczasowej mojej gin i dostałam zielone światło ze staraniami w nadchodzącym cyklu. Mamy ponownie startować ze stymulacją tym razem zwiększona dawka aby owulacja była po stronie zachowanego jajowodu. Sama nie wiem czy to nie za szybko miesiąc po CP i laparoskopii ... Normalnie bym się cieszyła ale teraz mam bardzo mieszane odczucia. Sama bije się z myślami i mam nadzieję, że okres przyjdzie jakoś wyjątkowo późno.
Jeśli masz wątpliwości to może daj sobie jeszcze cykl przerwy ☺️

hej, pamiętaj o sobie tym wszystkim 😗

jak czujesz, ze to nie do końca dla Ciebie dobra przestrzeń i potrzebujesz więcej przestrzeni, żeby się poczuć bezpiecznie i dobrze w staraniach to sobie to daj 🙂

Ty i tylko Ty jesteś najważniejsza w tej sytuacji, nie ma się co cisnąć.

Ja teraz mam te dwa cykle ławkę i powiem Ci jest to mega luksus, przyjemność, odpoczynek i kilka jeszcze innych superlatyw

reklama
Krótka historia ode mnie: jestem teraz w szpitalu na endokrynologii na dalszej serii badań. Jestem mega zadowolona, ze tu trafiłam i generalnie bardzo polecam :))

Dziś udało mi się teleporade umówić z hematologiem, ale nie dowiedziałam się niczego poza tym, ze mam skonsultować z ginem, bo „towarzystwo hematologiczne tych mutacji nie leczy, a w kwestii ciazy to trzeba z ginekologiem”. I podobno to meeeega częste mutacje w społeczeństwie. Ale dała mi skierowanie na inne fajne badania takie jak ferrytyna, żelazo, witaminki itd itp, wiec fajnie 😄

A jutro słuchajcie będę miała biopsje macicy, wiec tez się mega cieszę :)) kolejny krok do diagnozy. Któraś miała to robione?

Do góry