reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Hej, dawno mnie nie było, byłam chwilkę na wrześniowych staraniach i testach ale nic z tego nie wyszło, moje przeczucia rozbiły się o kant tyłka :p Opuściłam wątek bo pojawiło się dużo innych rzeczy. I byłam w tym całym bałaganie aż do wczoraj, zorientowałam się że amerykańska ciotka nie pojawiła się od kilku dni... zatestowałam i... co o tym sądzicie ? Trochę chyba blada jak na kreskę z samego rana, miałam tylko 1 test... zaczynam panikować bo wiem, że już nic nie wiem :) Kreskowa komisjo proszę o ocenę :)
20240204_105239.jpg

reklama
Hej, dawno mnie nie było, byłam chwilkę na wrześniowych staraniach i testach ale nic z tego nie wyszło, moje przeczucia rozbiły się o kant tyłka :p Opuściłam wątek bo pojawiło się dużo innych rzeczy. I byłam w tym całym bałaganie aż do wczoraj, zorientowałam się że amerykańska ciotka nie pojawiła się od kilku dni... zatestowałam i... co o tym sądzicie ? Trochę chyba blada jak na kreskę z samego rana, miałam tylko 1 test... zaczynam panikować bo wiem, że już nic nie wiem :) Kreskowa komisjo proszę o ocenę :)Zobacz załącznik 1608705
Polecam dokładnie przeczytać pierwszy post :) nie oceniamy tutaj testow….
P.s - kreskę widać gołym okiem przecież. Idź na betahcg lub zrób kolejny test.

Hej, dawno mnie nie było, byłam chwilkę na wrześniowych staraniach i testach ale nic z tego nie wyszło, moje przeczucia rozbiły się o kant tyłka :p Opuściłam wątek bo pojawiło się dużo innych rzeczy. I byłam w tym całym bałaganie aż do wczoraj, zorientowałam się że amerykańska ciotka nie pojawiła się od kilku dni... zatestowałam i... co o tym sądzicie ? Trochę chyba blada jak na kreskę z samego rana, miałam tylko 1 test... zaczynam panikować bo wiem, że już nic nie wiem :) Kreskowa komisjo proszę o ocenę :)Zobacz załącznik 1608705
Skoro byłaś już na kreskach, powinnaś wiedzieć jakie tu panują zasady. Nie widzę żebyś była zapisana na ten miesiąc, więc trochę średnio wjeżdżać tu z buta z pozytywnym testem. Tak, kreska jest widoczna gołym okiem. Gratulacje.

Skoro byłaś już na kreskach, powinnaś wiedzieć jakie tu panują zasady. Nie widzę żebyś była zapisana na ten miesiąc, więc trochę średnio wjeżdżać tu z buta z pozytywnym testem. Tak, kreska jest widoczna gołym okiem. Gratulacje.
Przepraszam, takim razie opuszczam wątek i już nie zaśmiecam. Dziękuję :)

Ja czuje ze w tym miesiącu nic z tego juz mnie boli podbrzusze jak na okres a dopiero za tydzien mam dostać. 😐

Łapie sie na tym ze co chwile patrze w kalendarz i licze wszystko .

Aa w środę mam ginekologa ciekawe co poradzi na te moje nieregularne cykle.
Myślicie se 6dpo moge zrobic progesteron? Zeby miec na wizyte u gin.
Bo boje sie ze jak zrobie w dzień wizyty to nie dostane wyniku do wizyty

Ostatnia edycja:
Witam w niedzielę. Owulaki powolutku zaczynają ciemnieć, wręcz idealnie bo akurat będzie w tym tygodniu czas na trzonowanie ✌️✌️ Oby tylko ten cykl nie był bezowulacyjny 🫠🫠 W przyszłym tygodniu będą wyniki badań na trombofilię a w sobotę wizyta więc idealnie może uda mi się dowiedzieć czy owulka była/będzie bo kalendarzyk podpowiada że powinna być koło piątku.

Hejo w niedzielę :) czy któraś z Was korzystała kiedyś z usług dietetyka zajmującego się płodnością? Dosyć często mi się pojawiają na ig i często to wszystko wyglada sensownie i tak, ze rzeczywiście wyprowadzają pary na ciążę. Czy któraś z Was ma doświadczenie pracy z kimś takim?

reklama
Do góry