reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Oki dziękuję <3 tak miałam monitoring ale za dużo z niego dla siebie nie wyciągnęłam. Usłyszałam, ze raczej owulacji nie było ale nie można jej wykluczyć na 100% ale miałam robiony przez innego lek bo moja była chora. No nic. I tak sie ciesze, na ten okres chociaż jak przybrał różową forme to była nutka ekscytacji 😂.

A to jeszcze Was podpytam. Czemu ten wynik który mam teraz mieści sie w zakresie fazy owulacyjnej? 🤔 Skoro to okres prog nie powinien byc wyzszy? Kompletnie tego jeszcze nie ogarniam :(

reklama
Regularnie masz skąpe okresy? I co dokładnie przez to rozumiesz? 🙈 badałaś hormony? Może jakiś stresujący okres w życiu? Endometrium cienkie?
No już może tak od pół roku mam takie skąpe takie 2 dni góra 3 .
Hormony badałam na początku drogi czyli jakieś 2 lata będzie.

Oki dziękuję <3 tak miałam monitoring ale za dużo z niego dla siebie nie wyciągnęłam. Usłyszałam, ze raczej owulacji nie było ale nie można jej wykluczyć na 100% ale miałam robiony przez innego lek bo moja była chora. No nic. I tak sie ciesze, na ten okres chociaż jak przybrał różową forme to była nutka ekscytacji 😂.

A to jeszcze Was podpytam. Czemu ten wynik który mam teraz mieści sie w zakresie fazy owulacyjnej? 🤔 Skoro to okres prog nie powinien byc wyzszy? Kompletnie tego jeszcze nie ogarniam :(
a jaki jest zakres fazy lutealnej?

Załączniki

• Screenshot_20240202_194505_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20240202_194505_Samsung Notes.jpg
    197,7 KB · Wyświetleń: 99

ogólnie jeśli chodzi o próg to masz próg okresowy. Po owulacji próg rośnie. Mówi się, że powyżej 3 świadczy o owulacji ale powinno się mieć powyżej 10 (wtedy jest w normie)

Rozwala mnie to, dawanie leków które albo pomogą albo pogorszą? 🙈 masakra jakaś. Właśnie wracajac rozmawiałam z mężem o jego kumplu, alkoholik, wszystko w dupie a strzela tak że dziewczyna nawet „na tabletkach anty” dwa razy zaszła 🤡 oczywiście z przymrużeniem oka, bo pewnie łykała rutinoscorbin jemu mówiąc że to antykoncepcja
Halo, moja mamuśka 2 razy zaszła na antykoncepcji 😲 totalne wpadki, jedna w 2013 i niestety nie udana, a w drugą 2017. Żeby lepiej zobrazować, to jedno po drugim rodzilismy się do 1998r 😉 po 4 dziecku stwierdzili że więcej nie chcą i odkąd pamiętam była na tabsach.

Ostatnia edycja:
ogólnie jeśli chodzi o próg to masz próg okresowy. Po owulacji próg rośnie. Mówi się, że powyżej 3 świadczy o owulacji ale powinno się mieć powyżej 10 (wtedy jest w normie)
Dziękuję za wyjaśnienie ❤, to będę czekać czy sie rozkręci @. Test lh dziś bladzioch był ale może, na wszelki wielki wezme M w obroty jeśli mi sie nic tam nie rozkręci bardziej 😂

reklama

no bo nie jesteś w fazie ouwlacyjnej tylko lutealnej teraz :) a właściwie jakzaczyna Ci się okresto jeśli jakiś wyższy był to spadł

Do góry