reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Ja już po monitoringu, pęcherzyki ładne jeden 22mm a drugi 23 mm, ale jakaś dziwna rzecz się zadziała z endometrium bo ma aż 15mm i jest takie jakby po owulacji 😔 niby ginekolog powiedziała, że to nie przeszkadza, dała ovitrelle i kazała od dziś brać leki i się starać, ale ja mam jakieś mieszane uczucia przez to endo 😓 w tamtym miesiącu po pierwszej stymulacji w 14 dc miałam 9,6mm, a dziś 12 dc i 15mm i już się martwię, że to na nic 😔

Pomożecie mi proszę zinterpretować wynik progesteronu w 7 dpo zanim zrobi to lekarz bo jestem ciekawa? Mogło dojść do owulacji? Mój wynik to: 0.43 ng/ml

Pomożecie mi proszę zinterpretować wynik progesteronu w 7 dpo zanim zrobi to lekarz bo jestem ciekawa? Mogło dojść do owulacji? Mój wynik to: 0.43 ng/ml
Mialas pewnie cykl bezowulacyjny, dlatego tez i okres przyszedł z zaskoczenia. Z braku laku lepiej tak, niż jakby miał się ciągnąć za długo 🙈

reklama
Ja już po monitoringu, pęcherzyki ładne jeden 22mm a drugi 23 mm, ale jakaś dziwna rzecz się zadziała z endometrium bo ma aż 15mm i jest takie jakby po owulacji 😔 niby ginekolog powiedziała, że to nie przeszkadza, dała ovitrelle i kazała od dziś brać leki i się starać, ale ja mam jakieś mieszane uczucia przez to endo 😓 w tamtym miesiącu po pierwszej stymulacji w 14 dc miałam 9,6mm, a dziś 12 dc i 15mm i już się martwię, że to na nic 😔
Powiem tak, nie ma co się już teraz martwić tylko wskakuj na trzon i rób bobasa. Jeśli się nie uda to w następnym cyklu drąż ten temat bardziej u ginekologa, a jak nie ufasz jej do końca to skonsultuj z innym 😊

Do góry