reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Ja już po monitoringu, pęcherzyki ładne jeden 22mm a drugi 23 mm, ale jakaś dziwna rzecz się zadziała z endometrium bo ma aż 15mm i jest takie jakby po owulacji 😔 niby ginekolog powiedziała, że to nie przeszkadza, dała ovitrelle i kazała od dziś brać leki i się starać, ale ja mam jakieś mieszane uczucia przez to endo 😓 w tamtym miesiącu po pierwszej stymulacji w 14 dc miałam 9,6mm, a dziś 12 dc i 15mm i już się martwię, że to na nic 😔

Pomożecie mi proszę zinterpretować wynik progesteronu w 7 dpo zanim zrobi to lekarz bo jestem ciekawa? Mogło dojść do owulacji? Mój wynik to: 0.43 ng/ml

Pomożecie mi proszę zinterpretować wynik progesteronu w 7 dpo zanim zrobi to lekarz bo jestem ciekawa? Mogło dojść do owulacji? Mój wynik to: 0.43 ng/ml
Mialas pewnie cykl bezowulacyjny, dlatego tez i okres przyszedł z zaskoczenia. Z braku laku lepiej tak, niż jakby miał się ciągnąć za długo 🙈

reklama
Ja już po monitoringu, pęcherzyki ładne jeden 22mm a drugi 23 mm, ale jakaś dziwna rzecz się zadziała z endometrium bo ma aż 15mm i jest takie jakby po owulacji 😔 niby ginekolog powiedziała, że to nie przeszkadza, dała ovitrelle i kazała od dziś brać leki i się starać, ale ja mam jakieś mieszane uczucia przez to endo 😓 w tamtym miesiącu po pierwszej stymulacji w 14 dc miałam 9,6mm, a dziś 12 dc i 15mm i już się martwię, że to na nic 😔
Powiem tak, nie ma co się już teraz martwić tylko wskakuj na trzon i rób bobasa. Jeśli się nie uda to w następnym cyklu drąż ten temat bardziej u ginekologa, a jak nie ufasz jej do końca to skonsultuj z innym 😊

Do góry