reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

o mój też takie spusty ma, że nadrabia małą ilość na ml 😅
spróbować możesz, nic nie stracisz. A to zawsze dobre dla głowy, bo jest złudzenie, że ma się wpływ na cokolwiek :D
Mój w ogóle wyszedł z badania dość zadowolony z pewnością że na pewno będą lepsze wyniki i mi opowiadał że dużo wyszło i że na oko bardziej skoncentrowane niż ostatnio itp 😂 jak dzieci robimy to nie ma okazji się przyjrzeć 🤣

reklama
to w sumie nie ma jakiegoś większego znaczenia gdzie zrobisz. W każdej klinice niepłodności będziesz miała to samo mniej więcej. My chodzimy do Fertimedica na Wornicza. W sumie ani jesteśmy zadowoleni, ani nie :D
Polecane w Wawie jest chyba Salve i Oviklinika
jak czytam ile u Was w wielkich miastach alternatyw to zazdroszczę 🙈

Mój w ogóle wyszedł z badania dość zadowolony z pewnością że na pewno będą lepsze wyniki i mi opowiadał że dużo wyszło i że na oko bardziej skoncentrowane niż ostatnio itp 😂 jak dzieci robimy to nie ma okazji się przyjrzeć 🤣
To już jakieś zboczenie, ja też zawsze pytam męża po badaniu, ile na oko w kubeczku nasienia było, czy dużo, czy mało, czy tyle co ostatnio, czy wyglądem się różniło od ostatniego badania 🤣🤣

to mój po każdym badaniu mówi, że "jakoś mało było", a tam bach, 5,5ml 😅 a jak oddawał do IUI to mówił, że trzymał trzona jeszcze w tym kubeczku, żeby nie zmarnować nic 😅

To już jakieś zboczenie, ja też zawsze pytam męża po badaniu, ile na oko w kubeczku nasienia było, czy dużo, czy mało, czy tyle co ostatnio, czy wyglądem się różniło od ostatniego badania 🤣🤣
Mi to nawet do głowy nie przyszło 😅 a dzisiaj się chłop ewidentnie chciał pochwalić bo był z siebie zadowolony 😅

reklama
Kurczę, ostatnio kilka razy zdarzyło mi się zasnąć bez wieczornej dawki metforminy. Kupiłam sobie pojemniczek na leki i łykam regularnie, ale tym razem czuję się gorzej niż na początku brania, co jest dziwne, bo to dosłownie były może 4 tabletki w jakieś losowe dni. Biegunki, wymioty, ciągłe mdłości. Już mam dość tej mety. Ogólnie wcale nie czuję się jakoś dobrze, bo mam wrażenie, że ciągle mam pełny żołądek i o wiele bardziej spowolnione trawienie. Ktoś kto bierze też ma takie objawy?
Ja miałam takie objawy ale właśnie na początku brania

Do góry