reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Ja już przestałam skupiać się na datach 🥺
Mam już 5 miesięcy obstawionych możliwych porodów. Nie chcę tutaj wywoływać kolejnego.

Ja już przestałam skupiać się na datach 🥺
Mam już 5 miesięcy obstawionych możliwych porodów. Nie chcę tutaj wywoływać kolejnego.
Mi się fuksnęło jeden miesiąc się kryje z urodzinami syna 🙈 i życzę Ci mocno, żeby chociaż jeden z tych miesięcy zamienił się w najpiękniejszy 🥰

U mnie przed droznoscia było ok, ogólnie wizyty u lekarza itp spoko, ale to sam fakt pobytu w szpitalu mnie stresuje najbardziej, nie sam zabieg 😅 a jak długo to pewnie zależy, Brownie zdała mi na priv jakiś czas temu relacje ze swojego zabiegu i pisała ze była 3 dni w szpitalu. Potem dwa tyg zwolnienia ☺️
Leżenie w szpitalu nie jest przyjemne niestety, ja w pl ostatni raz przebywałam w szpitalu w gimnazjum jak złamałam nogę🤪
Obsługa i pielęgniarki były niezbyt miłe a jedzenie okropne🫣
Za to tutaj nie narzekałam ani na personel ani na jedzenie, dostajesz menu wcześniej i wybierasz np. Czy chcesz lody, jogurt czy galaretkę na podwieczorek, na obiad jakie danie, mięsne, rybne wege i po kilka opcji z każdej kategorii także pod tym względem wypas.

Ja miałam identycznie z drożnością i wcale nie miałam znieczulenia, tylko nospa i ibuprom wzięty w sumie 2 godz przez zabiegiem. Powiedziałabym, że to zwykłe badanie ginekologiczne, miałam wrażenie, że najbardziej bolało włożenie wziernika 🫣 Ja się z automatu spinam całym ciałem na fotelu ginekologicznym, to u mnie wręcz odruch bezwarunkowy, a gdy się rozluźniłam było od razu lepiej 😄

U nas 2 dni po drożności, więc zaczęliśmy działać. Teraz maraton codziennie, co by nie zmarnować szansy ;)
No to identiko wrażenia mamy.
Działaj ostro, bo szlak wędrówki dla plemników świeżo przetarty nie może się zmarnować!🤩

Ostatnia edycja:
A u mnie pecha cd, dzisiaj dostałam taką wiadomość. Obdzwoniłam inne przychodnie i nigdzie nie było terminów na jutro , ale godzine temu zadzwoniła do mnie babeczka , że zwolniło się miejsce, więc jadę do innej lekarki z wynikami z nadzieją na wyżebranie recepty na heparynę i podglądne jajniki jutro 12 dc.

Załączniki

• Screenshot_20240217_201448_Messages.jpg
    Screenshot_20240217_201448_Messages.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Ja to mało serialowa jestem, nie rozumiem można za jednym zamachem cały sezon obejrzeć. Zresztą jak oglądać coś co jest tasiemcem bez końca? Mój luby nie ma z tym problemu, potrafi katować serialami jak tylko ma okazję. A jak mu się coś spodoba to ogląda kolejny raz, co mnie dobija. Bo znam niektóre rzeczy prawie na pamięć wcale ich nie oglądając, a on za każdym razem wypatrzy coś co poprzednio przegapił. Najwięcej odcinków to chyba kości obejrzałam, ale to tak 1-2 odcinek na dzień, a że oglądałam w tv to jeszcze z reklamami...

Do góry