reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Hej dziewczyny, mało mnie tu, bo wiem że nasze starania i tak są bezowocne, 8 marca mam termin laparoskopii. Licze że po tym wszystko się okaże, na czym konkretnie stoimy. Zaglądam z nadzieją że pojawią sie dwie kreski, a tu strasznie przeklęty ten luty… :(

reklama
Hej dziewczyny, mało mnie tu, bo wiem że nasze starania i tak są bezowocne, 8 marca mam termin laparoskopii. Licze że po tym wszystko się okaże, na czym konkretnie stoimy. Zaglądam z nadzieją że pojawią sie dwie kreski, a tu strasznie przeklęty ten luty… :(
Laparo na dzień kobiet sobie zafundowałaś, oby to było pomocne🤞, oczywiście o ile nie wysikasz kresek w lutym, najwyższy czas przełamać złą passę😉

Laparo na dzień kobiet sobie zafundowałaś, oby to było pomocne🤞, oczywiście o ile nie wysikasz kresek w lutym, najwyższy czas przełamać złą passę😉
hehe tak wyszlo, to i tak bedzie 14 dc, więc później już nie wchodziło w grę, a wcześniej się nie dało. Szczerze mówiąc jakoś koło dupy mi lata dzień kobiet 😂 nie odczuwam tego dnia jakoś specjalnie, kobieta jestem cały rok 😂 są teraz inne priorytety;) a i w sumie dzień kobiet mogę machnąć tydzień wcześniej😂
Ja jestem totalnie nie drożna 🤷‍♀️ Drożny mam tylko przewód pokarmowy, który wciąga drinka😎
Mam nadzieję że któraś przełamie złą passę w końcu i zaczną sypać się kreski jak dzisiejszy deszcz:)

hehe tak wyszlo, to i tak bedzie 14 dc, więc później już nie wchodziło w grę, a wcześniej się nie dało. Szczerze mówiąc jakoś koło dupy mi lata dzień kobiet 😂 nie odczuwam tego dnia jakoś specjalnie, kobieta jestem cały rok 😂 są teraz inne priorytety;) a i w sumie dzień kobiet mogę machnąć tydzień wcześniej😂
Ja jestem totalnie nie drożna 🤷‍♀️ Drożny mam tylko przewód pokarmowy, który wciąga drinka😎
Mam nadzieję że któraś przełamie złą passę w końcu i zaczną sypać się kreski jak dzisiejszy deszcz:)
Wydawało mi się, że masz 1 jajowód niedrożny.. w wyniku powikłania zapalenia przyadatków, to nie wiem coś pomyliłam widocznie🙈
A co do okazji i ich przesuwania, to ja sobie planuje machnąć prawilne walentynki na za tydzień, miały być jutro , ale wyprawa do lekarza sparaliżowała te plany🤣
Trzymam kciuki za tą laparo w takim razie podwójnie😍

W styczniu myślałam dwie kreski, akurat poród w okolicach urodzin mojego, nic z tego... W lutym myślałam, dwie kreski - najpiękniejszy prezent na walentynki, nic z tego...
Teraz sobie myślę marzec, moje urodziny... Dwie kreski... najpiękniejszy prezent życia i tego się trzymam 🙃🙃🙃
Też sobie tak planuje, na moje marcowe urodziny 😅

No to identiko wrażenia mamy.
Działaj ostro, bo szlak wędrówki dla plemników świeżo przetarty nie może się zmarnować!🤩
Działamy, a że weekend, to nawet rano, bo ktoś kiedyś wspomniał, że wtedy lepiej 😄 na razie 10 dc, 2 dni temu pęcherzyk dopiero 12 mm, endo 5cm, więc do owu jeszcze chwila została.

Działamy, a że weekend, to nawet rano, bo ktoś kiedyś wspomniał, że wtedy lepiej 😄 na razie 10 dc, 2 dni temu pęcherzyk dopiero 12 mm, endo 5cm, więc do owu jeszcze chwila została.
No to żeby tylko starczyło sił na seksowy maraton!😏
u mnie dzisiaj 11 dc owulak blady jeszcze, śluzu nie widać, podbrzusze boli trochę, jak na wzrost pęcherzyka, jutro na usg zobacze co tam urosło.

No mam nadzieję, że starczy. Ja mam owu dość wcześnie raczej, bo koło 12-13 dc. W opisie drożności jest wpisane, że jest już widoczny śluz w szyjce, więc dni płodne się zaczęły. Stawiam na wtorek, max środę, że będzie owulacja, a do tego czasu nie ma wyjscia, trzeba wykorzystać szansę na maxa. Jak się nie uda w tym i dwóch następnych cyklach, to przynajmniej będziemy wiedzieli, że to nie tu leży problem.

No mam nadzieję, że starczy. Ja mam owu dość wcześnie raczej, bo koło 12-13 dc. W opisie drożności jest wpisane, że jest już widoczny śluz w szyjce, więc dni płodne się zaczęły. Stawiam na wtorek, max środę, że będzie owulacja, a do tego czasu nie ma wyjscia, trzeba wykorzystać szansę na maxa. Jak się nie uda w tym i dwóch następnych cyklach, to przynajmniej będziemy wiedzieli, że to nie tu leży problem.
Seksów trzeba pilnować ,żeby nie było wyrzutów sumienia 😄Afirmujmy, że się uda🙆‍♀️😊
U mnie też powinna być na dniach owulacja, ale wiadomo wszystko może się zdarzyć

reklama
Do góry