reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Dziękuję dziewczyny za Wasze wsparcie. Od rana z trudem staram się nie rozkleić, jakoś tak nie wiem, naiwnie liczyłam, że tym razem się może uda. Tak jak Motylkowa pisała, takie rocznice i inne takie są najgorsze 😥

Serce mi pęka widząc, że jeszcze ani jednej buteleczki w tym miesiącu nie ma na pierwszej stronie. Już w styczniu było ubogo bo tylko 3, ale ten luty to jest niemożliwy 😔 @Kitsune trzymam mocno kciuki, że Tobie się jeszcze uda, 11dpo to faktycznie może być jeszcze wcześnie -moja przyjaciółka w swojej ciąży dopiero 13/14 dpo zobaczyła drugą kreskę.
dziewczyny, spokojnie. Do sierpnia bez butelek, a potem wszystkie hurtem na mamuśki majowe, bo przecież wtedy wszystkie by chciały rodzic 😅😅😅 spokojniutko, los o nas dba 😜

reklama
dziewczyny, spokojnie. Do sierpnia bez butelek, a potem wszystkie hurtem na mamuśki majowe, bo przecież wtedy wszystkie by chciały rodzic 😅😅😅 spokojniutko, los o nas dba 😜
No ja nic nie pisałam o maju, ani w sumie o żadnym innym miesiącu, bo na ten moment to każdy jeden mi pasuje. Sorki ale trochę mi się przykro zrobiło czytając Twój komentarz

No ja nic nie pisałam o maju, ani w sumie o żadnym innym miesiącu, bo na ten moment to każdy jeden mi pasuje. Sorki ale trochę mi się przykro zrobiło czytając Twój komentarz
wiesz co, każda z nas (podejrzewam tak przynajmniej) robi, co może, aby zajść w ciąże. Butelek jest tyle ile jest i chyba nie mozemy mieć bardziej na to wpływu niż mamy. To co napisałam było żartem, rozluźnieniem atmosfery w sprawie, która dla nas wszystkich jest dosyć trudna. Przykro mi, ze Ci przykro - mi również jest całościowo. Natomiast ja jestem raczej z tych, co wola widzieć szklankę do połowy pełną niż pustą, a moja wypowiedz miała raczej napawać optymizmem niż smutkiem 🙂

a ja podbijam i proponuje same ciąże w marcu - zrobimy sobie wspólne święta na porodówce 😊

W styczniu myślałam dwie kreski, akurat poród w okolicach urodzin mojego, nic z tego... W lutym myślałam, dwie kreski - najpiękniejszy prezent na walentynki, nic z tego...
Teraz sobie myślę marzec, moje urodziny... Dwie kreski... najpiękniejszy prezent życia i tego się trzymam 🙃🙃🙃

W styczniu myślałam dwie kreski, akurat poród w okolicach urodzin mojego, nic z tego... W lutym myślałam, dwie kreski - najpiękniejszy prezent na walentynki, nic z tego...
Teraz sobie myślę marzec, moje urodziny... Dwie kreski... najpiękniejszy prezent życia i tego się trzymam 🙃🙃🙃

Ja w tamtym roku w marcu tydzień przed urodzinami poroniłam.. najgorszy rok był dla mnie 💔

Ja w tamtym roku w marcu tydzień przed urodzinami poroniłam.. najgorszy rok był dla mnie 💔

Strasznie mi przykro... Życie jest niesprawiedliwe bardzo, ale tak jest, że dla jednych dzień radości dla innych jest dniem smutku...
Pamiętam kiedyś byłam na koncercie pewnego zespołu i wokalista mówił, że bardzo dobrze wspomina to miasto bo dwa lata temu 16 maja grał tu koncert, a w tym czasie rodził się jego syn... A mi stanęły świeczki w oczach bo dokładnie wtedy tego dnia też dwa lata wcześniej zmarła moja mama... On witał nowe życie, a ja żegnałam najważniejszą osobę mojego życia 😓

reklama
Strasznie mi przykro... Życie jest niesprawiedliwe bardzo, ale tak jest, że dla jednych dzień radości dla innych jest dniem smutku...
Pamiętam kiedyś byłam na koncercie pewnego zespołu i wokalista mówił, że bardzo dobrze wspomina to miasto bo dwa lata temu 16 maja grał tu koncert, a w tym czasie rodził się jego syn... A mi stanęły świeczki w oczach bo dokładnie wtedy tego dnia też dwa lata wcześniej zmarła moja mama... On witał nowe życie, a ja żegnałam najważniejszą osobę mojego życia 😓

Jeju nie wyobrażalny ból.. bardzo mi przykro 🥺 niestety życie jest meeeeega niesprawiedliwe 😢 najgorszy dla mnie byl płacz który słyszałam z porodówki ( byłam sama w sali) ....

Do góry