reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Made, współczuję :-(
A ty musisz być pod kroplówką czy leki bierzesz? Może by Ciebie wypuścili na weekend na przepustkę (jest jeszcze coś takiego?). Hmm, tylko pewnie kwestia, że ktg Ci regularnie robią, więc o małą spokojniej. Nie wiem co bym na Twoim miejscu zrobiła :-(

Dorex, trzymam kciuki za jeszcze jeden tydzień.

Biore leki plus dostaje kroplowki, wiec w domu takiego leczenia nie zastosuje.

Przepustek nie ma.

Lekarze na laboratorium wpływu nie mają, wiec tak czy inaczej czekac bede do poniedziałku.

Dorex trzymam kciuki:-)

Made to jest jakas chora sytuacja z tymi badaniami. Kurcze przeciez szpital powinien miec swoje lab najlepiej wyposazone. A co to za badania?

Ja po wizycie i usg. Synek ma sie dobrze. Przybral na wadze i uwaga +/- 2670g. Zatrzymuja mnie do konca. We wtorek mam miec ustalany termin cc. Prawdopodobnie na 38 tydzien. Cos mi sie wydaje ze mezulek moj bedzie musial wieksze ubranka przywiesc z domu jak tak dalej bedzie rosnac mlody:-)

Kwasy zolciowe. Szpital miał swoje dobrze dzialajace labo, ale po połączeniu z drugim szpitalem w spolke, droga przetargu bruss wlasnie przejął wszelkie badania... Tylko w brussie jest taki czas oczekiwania, tam gdzie prywatnie do tej pory robilam, wyniki byly tego samego dnia a maksymalnie w ciagu 2-3 :/

Ja dziewczyny, chwilowo znikam z forum. Jestem w strasznej kondycji psychicznej, odezwe się jak choc trochę dojde do siebie :) trzymam za Was wszystkie kciuki i zycze wszystkiego dobrego! :*

Made trzymaj się, czekamy na wiadomości jak się lepiej poczujesz.....
U mnie spokój, ktg chyba ok, czekam na wieczorny obchód czy wyjdę.... Ale zamierzam negocjować....

Made rozumiem, trzymaj się tam..będziemy trzymać kciuki i myśleć o Was :* wracaj szybko do formy psychicznej i do nas :*

Made wracaj do nas szybko :) leki uspokajajace... hmm mam nadzieje, ze Ci pomoga i mam nadzieje, ze nie myslisz o nich, ze Ci uwlaczaja. Musi Ci byc ciezko, nie masz na nic wplywu, moze czujesz sie tam traktowana przedmiotowo, bo non stop jakos personel interweniuje w Twoja osobe. Dasz rade, jestem tego pewna, bo kto jak nie Ty?! zycze Ci, zeby szybko wyszlo slonce :) :) :)

reklama
Do góry