reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Ojej.. wezcie juz z tymi szpitalami.... uspokojcie sie....
Ania w matce polce u swojego gin w przychodni mają 2 aparaty i bez skierowania od 28 tc robisz co wizytę. Nawet dziś najpierw miałam wizytę -dał mi skierowanie do szpitala i i tak kazał mi na ktg się położyć.. z reguły udaje mi się ktg przed wizytą zrobić i już z wynikami wchodzę.
Dziewczyny wychodzcie już z tych szpitali..ehh
Aaa i mam wynik posiewu - jest ok , nic nie stwierdzono ale jest na nim napisane, że posiew z pochwy więc chyba jednak z odbytu powinno być osobno? Nie wiem czy będzie potrzebne czy nie..
No i zapomniałam się pochwalić, że Patryk Andrzej Balbina waży już ponad 2800
i będzie miał na początku spłaszczony nos jak bokser bo ma przeciśnięty do łożyska [emoji12]
Dziewczyny wychodzcie już z tych szpitali..ehh
Aaa i mam wynik posiewu - jest ok , nic nie stwierdzono ale jest na nim napisane, że posiew z pochwy więc chyba jednak z odbytu powinno być osobno? Nie wiem czy będzie potrzebne czy nie..
No i zapomniałam się pochwalić, że Patryk Andrzej Balbina waży już ponad 2800
Anulfka, dobrze, ze z Mlodym wszystko ok!
Angelstw, u nas tez tropiki, ale ja wietrze sto razy dziennie i współlokatorki mnie za to nienawidza
Zor, dobrze, ze z Wami ok
bardzo mnie to cieszy!!!
Ja po obchodzie, nic nowego sie nie dowiedzialam - bardziej swedzi - choroba sie nasila, czekamy na pogorszenie wyników (haha hellooo Niemcy) albo spadek tetna na ktg, inaczej nie mogą zrobić cc. Umrę ze stresu
Angelstw, u nas tez tropiki, ale ja wietrze sto razy dziennie i współlokatorki mnie za to nienawidza
Zor, dobrze, ze z Wami ok
Ja po obchodzie, nic nowego sie nie dowiedzialam - bardziej swedzi - choroba sie nasila, czekamy na pogorszenie wyników (haha hellooo Niemcy) albo spadek tetna na ktg, inaczej nie mogą zrobić cc. Umrę ze stresu
Dorex - 3mamy kciuki za jutro. Daj tylko znać czy mamy trzymać ża poród czy za to, byś do domu wróciła jeszcze, bo nie wiem co byś wolała
Choć jeśli chcesz porodu to zazdroszczę!!!
Zor ja mieszkam w Zabrzu i tu w ani jednej przychodni nie ma ktg, obdzwoniłam dziś wszystkie. Jedna przychodnia prywatna, ale oni robią na skierowanie od ich ginekologa. Jedynie w szpitalu, a tam nie chcę jechać.
A ja gina mam z Gliwic. We wtorek wizyta, zobaczymy co powie i gdzie to całe ktg można robić.
Made bidulko:* a te wyniki to jutro będą?
Dziewczyny dużo zdrówka i sił w tych szpitalach. Ja aż się boję kolejnej wizyty, bo wszystkie co wizytowały to w szpitalu leża
miłej nocy!
Zor ja mieszkam w Zabrzu i tu w ani jednej przychodni nie ma ktg, obdzwoniłam dziś wszystkie. Jedna przychodnia prywatna, ale oni robią na skierowanie od ich ginekologa. Jedynie w szpitalu, a tam nie chcę jechać.
A ja gina mam z Gliwic. We wtorek wizyta, zobaczymy co powie i gdzie to całe ktg można robić.
Made bidulko:* a te wyniki to jutro będą?
Dziewczyny dużo zdrówka i sił w tych szpitalach. Ja aż się boję kolejnej wizyty, bo wszystkie co wizytowały to w szpitalu leża
miłej nocy!
Ja wiem, Aisha. Za dużego wuboru nie mam. Bo ten szpital polaczyl sie w jedna spolke ostatnio z drugim i obydwa obsługuje to samo lab... dramat
pozostaje wierzyc, ze to wszystko dobrze sie skonczy i z Mala bedzie ok. Naprawdę modle sie by nie zaczeli działać dopiero gdy tetno zacznie szalec
reklama