Ok, wiedzę. Skończony 11Moje szczęście Zdjęcia z wczorajsza dla jednych 11+0 dla innych 12+0 4,5 cm miłości Zobacz załącznik 1248778Zobacz załącznik 1248779
reklama
Celia89
Fanka BB :)
Pewnie chodzi o skończone i zaczęte tc czyli skończony 11 bo 11+1 czyli leci sobie teraz 12Dlaczego dla jednych 11 a dla innych 12? To kolosalna różnica. w którym jesteś?
Celia89
Ale to nie 12+1
Ja uważam, ze to 11 tydz. Ale kiedyś gdzieś była ankieta i ludzie rożnie liczą. Zaleczy co oznacza liczba, czy skończone tygodnie (tak jak liczę ja) czy aktualny tydzieńDlaczego dla jednych 11 a dla innych 12? To kolosalna różnica. w którym jesteś?
Wiem o co ci chodzi ale jak podajesz dokładnie tc i dzień to np 11+3 - dla ciebie i dla lekarza będzie to 11tc bo liczysz skończone a dla większości ciężarnych będzie to 12tc bo liczą tygodnie rozpoczęte. Ale zmylilam się tym, że napisałaś 11+0 i 12+0 a to duuuża różnicaJa uważam, ze to 11 tydz. Ale kiedyś gdzieś była ankieta i ludzie rożnie liczą. Zaleczy co oznacza liczba, czy skończone tygodnie (tak jak liczę ja) czy aktualny tydzień
Celia89
ja swojemu podałam wczoraj 8+4 i stwierdził ze jestem bardzo skrupulatna
Ja jak jestem już blisko końca to tez mówię ze np jutro kończę jakiś tam tydzień i luzja swojemu podałam wczoraj 8+4 i stwierdził ze jestem bardzo skrupulatna
Ja mam to samoJa jak jestem już blisko końca to tez mówię ze np jutro kończę jakiś tam tydzień i luz
reklama
Celia89
Jak leżalam w szpitalu to 35+4 zapisywali 35/36 A 35+5 Już potrafili wklepac 36 bez ceregieli