reklama
Katska
Fanka BB :)
Made, współczuję :-(
A ty musisz być pod kroplówką czy leki bierzesz? Może by Ciebie wypuścili na weekend na przepustkę (jest jeszcze coś takiego?). Hmm, tylko pewnie kwestia, że ktg Ci regularnie robią, więc o małą spokojniej. Nie wiem co bym na Twoim miejscu zrobiła :-(
Dorex, trzymam kciuki za jeszcze jeden tydzień.
A ty musisz być pod kroplówką czy leki bierzesz? Może by Ciebie wypuścili na weekend na przepustkę (jest jeszcze coś takiego?). Hmm, tylko pewnie kwestia, że ktg Ci regularnie robią, więc o małą spokojniej. Nie wiem co bym na Twoim miejscu zrobiła :-(
Dorex, trzymam kciuki za jeszcze jeden tydzień.
Dorex trzymam kciuki:-)
Made to jest jakas chora sytuacja z tymi badaniami. Kurcze przeciez szpital powinien miec swoje lab najlepiej wyposazone. A co to za badania?
Ja po wizycie i usg. Synek ma sie dobrze. Przybral na wadze i uwaga +/- 2670g. Zatrzymuja mnie do konca. We wtorek mam miec ustalany termin cc. Prawdopodobnie na 38 tydzien. Cos mi sie wydaje ze mezulek moj bedzie musial wieksze ubranka przywiesc z domu jak tak dalej bedzie rosnac mlody:-)
Made to jest jakas chora sytuacja z tymi badaniami. Kurcze przeciez szpital powinien miec swoje lab najlepiej wyposazone. A co to za badania?
Ja po wizycie i usg. Synek ma sie dobrze. Przybral na wadze i uwaga +/- 2670g. Zatrzymuja mnie do konca. We wtorek mam miec ustalany termin cc. Prawdopodobnie na 38 tydzien. Cos mi sie wydaje ze mezulek moj bedzie musial wieksze ubranka przywiesc z domu jak tak dalej bedzie rosnac mlody:-)
Kwasy zolciowe. Szpital miał swoje dobrze dzialajace labo, ale po połączeniu z drugim szpitalem w spolke, droga przetargu bruss wlasnie przejął wszelkie badania... Tylko w brussie jest taki czas oczekiwania, tam gdzie prywatnie do tej pory robilam, wyniki byly tego samego dnia a maksymalnie w ciagu 2-3 :/
Ja dziewczyny, chwilowo znikam z forum. Jestem w strasznej kondycji psychicznej, odezwe się jak choc trochę dojde do siebie trzymam za Was wszystkie kciuki i zycze wszystkiego dobrego! :*
Ja dziewczyny, chwilowo znikam z forum. Jestem w strasznej kondycji psychicznej, odezwe się jak choc trochę dojde do siebie trzymam za Was wszystkie kciuki i zycze wszystkiego dobrego! :*
Mokito
Fanka BB :)
Made wracaj do nas szybko leki uspokajajace... hmm mam nadzieje, ze Ci pomoga i mam nadzieje, ze nie myslisz o nich, ze Ci uwlaczaja. Musi Ci byc ciezko, nie masz na nic wplywu, moze czujesz sie tam traktowana przedmiotowo, bo non stop jakos personel interweniuje w Twoja osobe. Dasz rade, jestem tego pewna, bo kto jak nie Ty?! zycze Ci, zeby szybko wyszlo slonce
reklama
Olenka1994
Aktywna w BB
made trzymaj się kochana:* na pewno wszystko będzie dobrze z Toba i malenstwem