Wydaje mi się, ze ta kreska może oznaczać wszystko i jak dla mnie wyglada na testowa. No ale mogła się nie wybawić przez to, ze test zalanyDziewczyny robiłam wszystko jak w instrukcji. Czyli 3 krople i odczekać max 1-3min. Po wyniku zauważyłam,że jest wylany i mam świadomość tego, bardziej mi chodzi o to czy ta druga kreska przy tej całej sytuacji ma sens
reklama
I taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje , na 100% polecę dziś kupić 2 test , a kolejne moje pytanie brzmi co sądzicie o testach "PINK TEST super czuły " czytałam dużo o nich ,że mogą wskazywać dwie kreski nawet gdy ciąży nie maWydaje mi się, ze ta kreska może oznaczać wszystko i jak dla mnie wyglada na testowa. No ale mogła się nie wybawić przez to, ze test zalany
Ja robiłam te strumieniowe - nigdy fałszywie nie pokazał mi ciąży, tj. nie był fałszywie pozytywny. Niby są super czule, ale to nie do końca tak wyglda, jak sobie wyobrażamy. Przy becie 8,5 miałam blada kreskę, a za dwa dni biel vizira przy becie ok 43. Przy niskich wartościach miga się pojawić takie hocki klockiI taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje , na 100% polecę dziś kupić 2 test , a kolejne moje pytanie brzmi co sądzicie o testach "PINK TEST super czuły " czytałam dużo o nich ,że mogą wskazywać dwie kreski nawet gdy ciąży nie ma
Jak nic teraz z tego testu nie wyjdzie ,to poczekam do @@ bo jeszcze trochę czasu mam ,a jak wspomniałam wyżej robimy to dosyć regularnie więc może i dopiero coś z tego wyjdzie a być może już jest. Od razu wyprzedze was dziewczyny,potrafię liczyć ile trzeba czasu na zapłodnienie niestety z każdym miesiącem nic ,a wyniki niby dobre prócz mojej niedoczynność tarczycy.Ja robiłam te strumieniowe - nigdy fałszywie nie pokazał mi ciąży, tj. nie był fałszywie pozytywny. Niby są super czule, ale to nie do końca tak wyglda, jak sobie wyobrażamy. Przy becie 8,5 miałam blada kreskę, a za dwa dni biel vizira przy becie ok 43. Przy niskich wartościach miga się pojawić takie h
Daj znać jak wyszedłJak nic teraz z tego testu nie wyjdzie ,to poczekam do @@ bo jeszcze trochę czasu mam ,a jak wspomniałam wyżej robimy to dosyć regularnie więc może i dopiero coś z tego wyjdzie a być może już jest. Od razu wyprzedze was dziewczyny,potrafię liczyć ile trzeba czasu na zapłodnienie niestety z każdym miesiącem nic ,a wyniki niby dobre prócz mojej niedoczynność tarczycy.
Key1994
Zaangażowana w BB
Mnie strumieniowy z Pink nigdy w błąd nie wprowadził a jak zaszłam w ciążę to od razu pokazał dwie kreski mimo, że inny tego nie wykryłI taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje , na 100% polecę dziś kupić 2 test , a kolejne moje pytanie brzmi co sądzicie o testach "PINK TEST super czuły " czytałam dużo o nich ,że mogą wskazywać dwie kreski nawet gdy ciąży nie ma
reklama
Hej dziewczyny dziś zrobiłam ten sam test z porannego moczu,dziś cień cienia na teście bez zalań itd w czasie napisanym na ulotce. Zdjęcia niestety nie robiłam,bo słabo widać ten cień nawet dla nas. Myślę,że nie ma co jakoś szaleć i spokojnie czekać do @@ o ile przyjdzie
reklama