Mi się wydaje, że dużo zależy też od naszego podejścia. Chodziłam do różnych lekarzy i czasem nawet Ci ze słabszymi opiniami okazywali się być ok. Tak samo Każdy może mieć lepszy i gorszy dzień. Ja też czytam opinie i zauważyłam że zazwyczaj te źle dotyczą nie fachowości lekarza, a jego sposobu bycia co dla mnie jest absurdem bo chyba najważniejsze aby był dobry w tym co robi. A jeśli jesteśmy dla kogoś mili, to zazwyczaj on dla nas też będzie.Ma, ma.. dlatego nie odwołuję wizyty i liczę na jego dobry humor
reklama
Margolcia92
Fanka BB :)
Trzymam kciukiMa, ma.. dlatego nie odwołuję wizyty i liczę na jego dobry humor
magdalenaw1907
Pewnie że dostaniesz ja od razu na pierwszej wizycie dostałam propozycję czy nie chce iść na zwolnienie zarówno w tej jak i poprzedniej ciąży, a pracęmam biurową.Dziewczyny jesteście już na l4? Bo ja obecnie 8 tydzień wizyta w poniedziałek i jakoś boję się że może się skończyć tym że gin mi nie da zwolnienia. Dodam że pracuję w przedszkolu z dzieciakami i nie wyobrażam sobie pracować pomijam fakt wirusów , bakterii i tego że nie mogę się skupić na pracy bo moje zmęczenie jest niestety straszne . Mam nadzieję że gin weźmie to wszystko pod uwagę . Mam również wysokie ciśnienie leczę się od kilkunastu lat na nadciśnienie mój lekarz prowadzący powiedział że absolutnie mam nie wracać do pracy i tyle . Dzięki za odpowiedzi. Buziaki miłego wieczorku
Myślę, że dostaniesz bez najmniejszego problemu
NieśmiałaCiężarówka
Mi się wydaje, że dużo zależy też od naszego podejścia. Chodziłam do różnych lekarzy i czasem nawet Ci ze słabszymi opiniami okazywali się być ok. Tak samo Każdy może mieć lepszy i gorszy dzień. Ja też czytam opinie i zauważyłam że zazwyczaj te źle dotyczą nie fachowości lekarza, a jego sposobu bycia co dla mnie jest absurdem bo chyba najważniejsze aby był dobry w tym co robi. A jeśli jesteśmy dla kogoś mili, to zazwyczaj on dla nas też będzie.
Też mam takie zdanie. Też ostatnio byłam u lekarza, który ma bardzo słabe opinie w całym moim mieście. Nie był super uśmiechnięty, ale wszystko dokładnie wyjaśnił, profesjonalnie, i co najważniejsze widać było, że skupia się na faktach i mi POMÓGŁ, jego leki zadziałały
Kobiety w ciąży są bardziej wrażliwe, stąd może zle opinie. Trzymam kciuki, żeby okazał się w porządku
Już po wizycie z moją fasolka wszystko w porządku póki co . Prenatalne dopiero 27 maja . Bardzo się boję dzisiaj też cała w stresie . Lekarz zwolnienie mi dal ale sama w sumie zaczęłam gadkę zdjęcia usg nie dostałam . Mam nadzieję że na prenatalnych dostanę będzie na pamiątkę trzymajcie się ciepło bo u mnie bardzo zimno brrrr dbajcie o siebiePewnie że dostaniesz ja od razu na pierwszej wizycie dostałam propozycję czy nie chce iść na zwolnienie zarówno w tej jak i poprzedniej ciąży, a pracęmam biurową.
Myślę, że dostaniesz bez najmniejszego problemu
19_dominika_92
Noo dziewczynki!
Ja już po! Pan doktor był bardzo miły, tłumaczył wszystko i w ogóle ( może dlatego, że byłam z partnerem, a on trochę szeroki w barach ) musiałam mieć ostatecznie usg dopochwowo ze względu na moja otyłość, bo nie było dokładnie widać ..
więc tak: stópki dwie, dłonie dwie, dzidzia starszy niż wg OM
Termin porodu wg OM na 5.11
Wg USG na 31.10
Całe 6,14 cm człowieczka
Ja już po! Pan doktor był bardzo miły, tłumaczył wszystko i w ogóle ( może dlatego, że byłam z partnerem, a on trochę szeroki w barach ) musiałam mieć ostatecznie usg dopochwowo ze względu na moja otyłość, bo nie było dokładnie widać ..
Wg USG na 31.10
Całe 6,14 cm człowieczka
Izabella91
Zaangażowana w BB
Noo dziewczynki!
Wg USG na 31.10
Całe 6,14 cm człowieczka
Aleee super!
Papatk_a
Noo dziewczynki!
Wg USG na 31.10
Całe 6,14 cm człowieczka
Super
Margolcia92
Czyli jednak opinie nie wszystkie są prawdziweNoo dziewczynki!
Wg USG na 31.10
Całe 6,14 cm człowieczka
Super ,ale jakie duże już kawał człowieka
reklama
Cześć dziewczyny! Czytam Was chyba od początku co powstał wątek, ale jakoś nie było okazji się przywitać. pierwszą wizytę miałam w 6 tygodniu już serduszko ładnie biło. Dzisiaj kolejna wizyta, której się obawiałam i po niej postanowiłam, że się do Was odezwę.
Obecnie 10 tydzień, maleństwo rośnie to moja druga ciąża, córka ma 5 lat
U nas już parę osób wie o ciąży, w pracy narazie ukrywam wszystko
Kolejna wizyta 13 maja prenatalne badania
Obecnie 10 tydzień, maleństwo rośnie to moja druga ciąża, córka ma 5 lat
U nas już parę osób wie o ciąży, w pracy narazie ukrywam wszystko
Kolejna wizyta 13 maja prenatalne badania
Załączniki