No i mam wynik drugiej bety jestem załamana.
27.03 2524,37
A dziś 29.03 3098,35 czy źle przyrasta.
Czyli puste domyslam się
Oj faktycznie ta beta mało przyrosła
Ale może umów się na wizytę do gina? Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i mam wynik drugiej bety jestem załamana.
27.03 2524,37
Czyli puste domyslam się
Na spokojnie, bez paniki.Dziewczyny… wyszły mi bakterie w moczu wizytę u gin mam dopiero 11.04
Nie czuję żadnych objawów zapalenia pęcherza, ale wyniki mówią co innego. Powinnam iść do normalnego lekarza po jakiś bezpieczny antybiotyk czy co robić? Miała któraś z was taką sytuację? Help
Bardzo dziękuję! Uspokoiłam się To będę pilnować tej wody i zrobię jeszcze raz badanie do kolejnej wizyty. Człowiek chce, żeby wszystko było jak najlepiej a potem się stresuje rzeczami, na które nie ma wpływu.Na spokojnie, bez paniki.
U mnie też wyszły bakterie, a nie mam żadnych objawów. Gin mówi, żeby pić 3l wody, do tego herbatę żurawinową, dodatkowo mogę brać urosept, ale póki co nie biorę, bo niby w ciąży jest niewskazany. Mam powtórzyć badanie przed kolejną wizytą i pamiętać, żeby dobrze pobrać próbkę moczu.
Jeśli nie masz żadnych objawów to dobry znak. Może po prostu zanieczyszczona próbka. Może to być po prostu kwestia pobrania. Bądź dobrej myśliDziewczyny… wyszły mi bakterie w moczu wizytę u gin mam dopiero 11.04
Nie czuję żadnych objawów zapalenia pęcherza, ale wyniki mówią co innego. Powinnam iść do normalnego lekarza po jakiś bezpieczny antybiotyk czy co robić? Miała któraś z was taką sytuację? Help
Ja również z sierpnia córka pierwsza lipcowa. Teraz celowalismy na wrzesień ale biochemiaJakie to imie?
Ja trafiłam w 1% z moim synkiem z Zespołem Edwardsa.. także cóż, niestety to wcale nie jest tak mało i na kogoś trafia
Pozdrawiam z sierpnia! Najlepszy miesiac na urodziny moim zdaniem
Mnie aktualnie bola więzadła przy macicy, bo katar i rosnacy brzuch dały im w kosc i meczy częste sikanie w nocy po 6 razy wstaje.. rodzicom chciałabym powiedziec na świętach ale chyba wstrzymam się do wizyty 8 kwietnia.. chyba ze gdzies wczes jej dorwie detektor
Nie wygląda to dobrze. Nie wiem co Ci powiedzieć, przykro mi TulęNo i mam wynik drugiej bety jestem załamana.
27.03 2524,37
Czyli puste domyslam się
ktory masz tydzien ciazy? Jak przekroczy 1000 to juz tak.ladnie nie przyrasta.No i mam wynik drugiej bety jestem załamana.
27.03 2524,37
Czyli puste domyslam się
Harmony wychodzi teraz dużo taniej niż nifty. Ostatnio patrzyłam to z kodem było za 1600 zlCiąża przerwana w 20 tygodniu.
Trzymam mocno kciuki. Ciąża po takich przeżyciach ma naprawdę inny wymiar niepokoju. Ja po zespole patau urodziłam dwójkę zdrowych dzieci i tego się kurczowo trzymam. Ze wtedy to był przypadek.
Ja w ogóle już jestem zapisana na usg genetyczne na 29.04, dostałam skierowani na NFZ i Pani powiedziała ze dobrze ze tak szybko dzwonię bo na NFZ tych terminów jest mniej i trudniej się załapać.
Ale ja zrobię chyba nifty po 10 tyg i mam nadzieje ze pójdę z czysta głowa już na to badanie.
Tak przyspieszę wizytę o tydzien postaram się przynajmniej. Najpierw plamienie teraz ta betaOj faktycznie ta beta mało przyrosła
Ale może umów się na wizytę do gina? Trzymam kciuki
No kipsko to wygląda. Temu też może nie mam takich konkretnych objawów.Nie wygląda to dobrze. Nie wiem co Ci powiedzieć, przykro mi Tulę