Avy
Fanka BB :)
Też tak mamMatko,a ja się martwię bo mniej mnie piersi bolą nie wiem czy tak może być,że raz bolą bardziej a raz mniej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak mamMatko,a ja się martwię bo mniej mnie piersi bolą nie wiem czy tak może być,że raz bolą bardziej a raz mniej?
U mnie dzisiaj 8+1 i mam tak już od dłuższego czasu. Raz bolą bardziej, raz wcale.Według aplikacji dziś 5+3...
Jasne że tak. Mnie też na początku bólu okropnie, jak zaczęłam brać duphaston to już wogole ból nasilił się do tego stopnia że bałam się dotknąć. A teraz już lepiej, zdecydowanie mniej bolą.Myślisz? Że cieszyć się a nie martwić?
Matko,a ja się martwię bo mniej mnie piersi bolą nie wiem czy tak może być,że raz bolą bardziej a raz mniej?
To tak jak mój MążZ kalkulatora wychodzi 28.11
Też tak mam właśniePoki co myślę pozytywnie, jednak mam tak wiele myśli i obaw.
PotwierdzamNa wypieki to najlepsza kwestia smaku i ania gotuje, tam sie nigdy nie zawiodłam
Masz obawy, że będzie seryjny morderca?To tak jak mój Mąż
Musze sie przyznać, choć mi głupio na tym wątku nigdy nie lubiłam listopada
Ja jestem z maja, dwójka moich chłopców z czerwca
Gdybym planowała.. To na pewno nie na listopad
Adenomioza sama w sobie chyba może być przyczyną bóli wiec myślę, że tym bardziej w ciąży nie jest to nic dziwnego. Jeśli masz takie przypadłości to pewnie jesteś pod stałą opieką lekarza, więc poprostu pytaj o wszystko co Cię niepokoi. Kiedy masz najbliższą wizytę?Dziewczyny czy prawie codzienne bóle podbrzusza gdzie kończę dziś 5t6dc uważacie za normalne? Jestem na duphastonie i mam adenomioze mięśnia macicy i różne inne przypadłości. Oczywiście z objawów dochodzi ból piersi, dziś zgaga. Martwię się trochę