Avy
Fanka BB :)
Też tak mamMatko,a ja się martwię bo mniej mnie piersi boląnie wiem czy tak może być,że raz bolą bardziej a raz mniej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak mamMatko,a ja się martwię bo mniej mnie piersi boląnie wiem czy tak może być,że raz bolą bardziej a raz mniej?
U mnie dzisiaj 8+1 i mam tak już od dłuższego czasu. Raz bolą bardziej, raz wcale.Według aplikacji dziś 5+3...
Jasne że tak. Mnie też na początku bólu okropnie, jak zaczęłam brać duphaston to już wogole ból nasilił się do tego stopnia że bałam się dotknąć. A teraz już lepiej, zdecydowanie mniej bolą.Myślisz? Że cieszyć się a nie martwić?![]()
Matko,a ja się martwię bo mniej mnie piersi boląnie wiem czy tak może być,że raz bolą bardziej a raz mniej?
To tak jak mój MążZ kalkulatora wychodzi 28.11![]()
Też tak mam właśniePoki co myślę pozytywnie, jednak mam tak wiele myśli i obaw.
PotwierdzamNa wypieki to najlepsza kwestia smaku i ania gotuje, tam sie nigdy nie zawiodłam![]()
Masz obawy, że będzie seryjny morderca?To tak jak mój Mąż
Musze sie przyznać, choć mi głupio na tym wątkunigdy nie lubiłam listopada
Ja jestem z maja, dwójka moich chłopców z czerwca
Gdybym planowała.. To na pewno nie na listopad![]()
Adenomioza sama w sobie chyba może być przyczyną bóli wiec myślę, że tym bardziej w ciąży nie jest to nic dziwnego. Jeśli masz takie przypadłości to pewnie jesteś pod stałą opieką lekarza, więc poprostu pytaj o wszystko co Cię niepokoi. Kiedy masz najbliższą wizytę?Dziewczyny czy prawie codzienne bóle podbrzusza gdzie kończę dziś 5t6dc uważacie za normalne? Jestem na duphastonie i mam adenomioze mięśnia macicy i różne inne przypadłości. Oczywiście z objawów dochodzi ból piersi, dziś zgaga. Martwię się trochę![]()