reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

reklama
Z kalkulatora wychodzi 28.11 :)
To tak jak mój Mąż 😁

Musze sie przyznać, choć mi głupio na tym wątku 🙈 nigdy nie lubiłam listopada 😔

Ja jestem z maja, dwójka moich chłopców z czerwca 😍

Gdybym planowała.. To na pewno nie na listopad 🫢

Poki co myślę pozytywnie, jednak mam tak wiele myśli i obaw.
Też tak mam właśnie 😔🙈
Na wypieki to najlepsza kwestia smaku i ania gotuje, tam sie nigdy nie zawiodłam 😅
Potwierdzam 😍

To tak jak mój Mąż 😁

Musze sie przyznać, choć mi głupio na tym wątku 🙈 nigdy nie lubiłam listopada 😔

Ja jestem z maja, dwójka moich chłopców z czerwca 😍

Gdybym planowała.. To na pewno nie na listopad 🫢
Masz obawy, że będzie seryjny morderca? 🤣🤣🤣

Dla niewtajemniczonych załącznik ;)

Załączniki

• 1711655320856.png
    1711655320856.png
    206,3 KB · Wyświetleń: 93
Dziewczyny czy prawie codzienne bóle podbrzusza gdzie kończę dziś 5t6dc uważacie za normalne? Jestem na duphastonie i mam adenomioze mięśnia macicy i różne inne przypadłości. Oczywiście z objawów dochodzi ból piersi, dziś zgaga. Martwię się trochę 😞

reklama
Dziewczyny czy prawie codzienne bóle podbrzusza gdzie kończę dziś 5t6dc uważacie za normalne? Jestem na duphastonie i mam adenomioze mięśnia macicy i różne inne przypadłości. Oczywiście z objawów dochodzi ból piersi, dziś zgaga. Martwię się trochę 😞
Adenomioza sama w sobie chyba może być przyczyną bóli wiec myślę, że tym bardziej w ciąży nie jest to nic dziwnego. Jeśli masz takie przypadłości to pewnie jesteś pod stałą opieką lekarza, więc poprostu pytaj o wszystko co Cię niepokoi. Kiedy masz najbliższą wizytę?

Do góry