Dowiem się we wtorek, narazie czekam cala w strachu zeby się udało utrzymacSuper, trochę się nas już tu uzbierało w grupie raźniej. Na kiedy masz orientacyjny termin porodu?
reklama
K1991
Fanka BB :)
W takim razie czekam razem z Tobą na wtorkowe dobre wiadomościDowiem się we wtorek, narazie czekam cala w strachu zeby się udało utrzymac
Też jeszcze nie byłam u lekarza. Jestem chyba niecierpliwa ja sobie sprawdziłam w kalkulatorze terminu porodu, wiadomo to taka mocno orientacyjna data...
To najważniejsze idź do lekarza, żeby w razie potrzeby obstawił Cię lekami. Samo USG można zrobić, bo wiadomo, że człowiek musi, bo się udusi ale pewnie i tak na razie nic nie będzie widać. Ja byłam w 6 TC i był tylko pęcherzyk, przy czym mam późno owulację, więc tego się spodziewałam.mam niedoczynnosc tarczycy z hashimoto i nadcisnienie tętnicze. Tazke sama nie wiem co dalej robic.
Lekarze powiedzą, że 5 TC, a ciężarne, ze 6 TCA powiedzcie mi bo ciemna masa ze mnie ktore sie patrzy 5 tydzien i 1 dzien czy to ze w apce posze 6 tydzien ? Bo juz nie potrafię tego zkminić?
Jeśli Cię to niepokoi, to umów dodatkową wizytę na cito u innego lekarz albo jedź na IP. Lepiej pojechać raz niepotrzebnie niż nie pojechać ten raz, kiedy była potrzeba.Hej dziewczyny! Trochę się martwię, od samego rana mam takie jasnobrązowe plamienie.. moja lekarka przyjmuje tylko w środy i piątki
Dziewczęta, rzucam luźny pomysł: może by tak już założyć już wątek prywatny? Tam zawsze luźniej się rozmawia i można zrobić w pierwszym poście listę terminów porodu, żeby łatwiej kojarzyć każdego Ja niestety nie mam czasu go ogarniać, ale może ktoś, kto już jest na L4 albo kto ma luźniejszy grafik?
Witam wszystkich. Można jeszcze dołączyc? Widzę, że trochę was już tutaj jest. U mnie termin wg moich wyliczeń 10 listopad. Jeśli dobrze pójdzie, bo 1.5tyg temu wylądowałam na SOR z krwawieniem, na USG tylko pecherzyk, bo było za wczesnie. biorę duphaston, ale plamienie się utrzymuje.. we wtorek przyspieszona wizyta u gin, już powinno być widać cokolwiek. Mam nadzieję, że będzie ok
Hej dziewczyny, dołączam ! Wizyta u lekarza w środę ))
Plajzerka 33
Aktywna w BB
tak samo jak ja na ktorą godzine masz?Hej dziewczyny, dołączam ! Wizyta u lekarza w środę ))
Z kalkulatora wychodzi 28.11W takim razie czekam razem z Tobą na wtorkowe dobre wiadomości
Też jeszcze nie byłam u lekarza. Jestem chyba niecierpliwa ja sobie sprawdziłam w kalkulatorze terminu porodu, wiadomo to taka mocno orientacyjna data...
ol.gol
jestem za wątkiem prywatnym, tylko nie wiem czy już, czy jeszcze czekamy na koniec miesiąca, bo widać, że co chwilę ktoś dochodzi do nas. W razie w mogę napisać do Admina forum prośbę o założenieTo najważniejsze idź do lekarza, żeby w razie potrzeby obstawił Cię lekami. Samo USG można zrobić, bo wiadomo, że człowiek musi, bo się udusi ale pewnie i tak na razie nic nie będzie widać. Ja byłam w 6 TC i był tylko pęcherzyk, przy czym mam późno owulację, więc tego się spodziewałam.
Lekarze powiedzą, że 5 TC, a ciężarne, ze 6 TC
Jeśli Cię to niepokoi, to umów dodatkową wizytę na cito u innego lekarz albo jedź na IP. Lepiej pojechać raz niepotrzebnie niż nie pojechać ten raz, kiedy była potrzeba.
Dziewczęta, rzucam luźny pomysł: może by tak już założyć już wątek prywatny? Tam zawsze luźniej się rozmawia i można zrobić w pierwszym poście listę terminów porodu, żeby łatwiej kojarzyć każdego Ja niestety nie mam czasu go ogarniać, ale może ktoś, kto już jest na L4 albo kto ma luźniejszy grafik?
Sanderson
Współpracę Ci tych nerwów. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze Daj koniecznie znać po wizycieWitam wszystkich. Można jeszcze dołączyc? Widzę, że trochę was już tutaj jest. U mnie termin wg moich wyliczeń 10 listopad. Jeśli dobrze pójdzie, bo 1.5tyg temu wylądowałam na SOR z krwawieniem, na USG tylko pecherzyk, bo było za wczesnie. biorę duphaston, ale plamienie się utrzymuje.. we wtorek przyspieszona wizyta u gin, już powinno być widać cokolwiek. Mam nadzieję, że będzie ok
reklama
Sanderson
Zgadzam się z Tobą, poczekajmy jeszcze. Potem co chwilę ktoś będzie prosił o dodanie, to jest upierdliwe A i tak pewnie będą osoby, które napiszą raz i zamilkną.jestem za wątkiem prywatnym, tylko nie wiem czy już, czy jeszcze czekamy na koniec miesiąca, bo widać, że co chwilę ktoś dochodzi do nas. W razie w mogę napisać do Admina forum prośbę o założenie