Papatk_a
Fanka BB :)
Papatka ktory masz tydzien?
We wtorek będzie 8+0 .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Papatka ktory masz tydzien?
Hej dziewczyny! Trochę się martwię, od samego rana mam takie jasnobrązowe plamienie.. moja lekarka przyjmuje tylko w środy i piątki
ojej to moze i ja zobacze malenstwoWychodzi na to, że termin porodu mamy wyznaczony na ten sam dzień bety miałam praktycznie takie same wiec proszę się nie denerwować. U mnie w dzień gdy beta wynosiła 1483 widać było już zarodek to był 4t3dc
Super wieści! Teraz musisz się oszczędzać i będzie wszystko dobrzeJa już po, na szczęście dzidzia jest, serduszko bije Dziś jestem 7+1, ale ciąża wyszła tydzień młodsza.
Niestety mam dużą torbiel na prawym jajniku, ponad 5 cm. Co mnie teraz znów martwi. I miałam też już bóle z tej strony, więc podejrzewamy, że to właśnie ona. W pierwszej ciąży też miałam i się wchłonęła, ale chyba nie była tak duża.
Dostałam zakaz seksu, kolejną receptę na Duphaston i mam brać dodatkowo Acard 150. Kontrola za 2 tygodnie
Super, jest serduszko tym razem też dacie sobie radę z torbielą, będzie dobrzeJa już po, na szczęście dzidzia jest, serduszko bije Dziś jestem 7+1, ale ciąża wyszła tydzień młodsza.
Niestety mam dużą torbiel na prawym jajniku, ponad 5 cm. Co mnie teraz znów martwi. I miałam też już bóle z tej strony, więc podejrzewamy, że to właśnie ona. W pierwszej ciąży też miałam i się wchłonęła, ale chyba nie była tak duża.
Dostałam zakaz seksu, kolejną receptę na Duphaston i mam brać dodatkowo Acard 150. Kontrola za 2 tygodnie
Super, trochę się nas już tu uzbierało w grupie raźniej. Na kiedy masz orientacyjny termin porodu?Chyba dołączam
przykro mi to jest serio ciężkie. Ja wymiotuje przy każdym myciu zębów tez ten brzuch taki pełny cały czasJa dziś już 7+5 , samopoczucie na skraju, doszły wymioty i jakis wzdęty brzuch jakbym co najmniej w 4 ms była
przykro mi to jest serio ciężkie. Ja wymiotuje przy każdym myciu zębów tez ten brzuch taki pełny cały czas
oczywiście, tylko dla efektu końcowego ten cały stres i nieprzyjemności schodzą na dalszy planMusimy przetrwać co najgorsze bo czeka nas coś pięknego