mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
ale też czytałam że to często się zdarzano wcześniej też tak chyba miałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale też czytałam że to często się zdarzano wcześniej też tak chyba miałam
przepraszam, ja na tym akurat średnio się znam
No to w normie to tego trzeba się trzymać mysle, ze te poziomy hormonów to tak indywidualna sprawa, ze nie ma co się porównywać. Ja miałam ciąże z niska beta na początku ale przyrastajaca dobrze i urodziłam 3700 g chłopa tez się na początku bałam ze za niska a wyszło takie bobo będzie dobrze
Hej, ja powinnam okres mieć wczoraj. Dziś właśnie trochę takie bóle jak na miesiączkę, ale słabe.Też się czujecie trochę jak byście miały dostać okres??
Dokładnie, mam tak samo. Musimy liczyć, że teraz będzie dobrzeJa tez średnio się znam.
We wcześniejszych dwóch ciążach nawet bety nie sprawdzałam, tylko testy i czekanie na wizytę u gina właśnie ok 7tc.
Od trzeciej ciąży co poroniłam zaczęłam badać betę.
W tej zbadałam 4 razy i już wystarczy.
Mnie zaczal sam pytać czy chce L4 tak chyba koło 3 miesiaca.Dziewczyny a jak u was było z L4 w ciąży? Lekarze raczej je wypisują bez większych problemów, jeśli się o nie prosi?
Nie wiem, jak zrobić tabelkę, ale proponuję docelowo założyć wątek prywatnyO rany i to w nocy?
Dziewczyny wiecie moze jak zrobić tą tabelkę z naszymi terminami i wizytami? Jest już nas sporo i tak to byśmy mniej więcej wiedziały która jest w jakim tygodniu
u mnie jeszcze za wczesnie na objawy (4+5), tylko cycki mam większe i tyle ..nawet spac mi sie nie chce wstalam wczoraj o 5 poszlam o 23 spac juz mnie to pomały martwi i wkurza , z jednej strony dobrze z drugiej niedobrze
Gratulacje ❤Czesc dziewczyny. Powolutku dolaczam dzisiaj test pozytywny.
USG 24 marzec. Jak sie czujecie? Mnie bola pachwiny, czuje lekkie ciagniecie, czasem brzuch, wrazliwy biust.
gratulacje !Czesc dziewczyny. Powolutku dolaczam dzisiaj test pozytywny.
USG 24 marzec. Jak sie czujecie? Mnie bola pachwiny, czuje lekkie ciagniecie, czasem brzuch, wrazliwy biust.
Czesc dziewczyny. Powolutku dolaczam dzisiaj test pozytywny.