reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Dzisiejsza beta 2011, a przyrost to 124%.
Progesteron mnie martwi, bo tylko poszedł do góry trochę i jest 15,40. 😐
beta ładna a masz kontakt z lekarzem, żeby podpytać o proga? Może jak idzie do góry jest Ok?!
O rany i to w nocy?

Dziewczyny wiecie moze jak zrobić tą tabelkę z naszymi terminami i wizytami? Jest już nas sporo i tak to byśmy mniej więcej wiedziały która jest w jakim tygodniu 😊

u mnie jeszcze za wczesnie na objawy (4+5), tylko cycki mam większe i tyle ..nawet spac mi sie nie chce wstalam wczoraj o 5 poszlam o 23 spac 🙄 juz mnie to pomały martwi i wkurza , z jednej strony dobrze z drugiej niedobrze 😅
mnie ten krótki sen tez meczy, wieczorem nie mogłam zasnąć bujalam się nie wiem do której a rano po 5 już gotowa do działania 😅 pospal by człowiek jak ma wymówkę
Co do tabelki to czy ktoś na pierwszej stronie nie musiałby zmienić swojego postu?

Wszystkiego najlepszego dziewczyny!!! 💐

Ja wczoraj mdłości miałam w zasadzie cały dzień, jakieś zawroty głowy wieczorem i wzdęcie.

reklama
O rany i to w nocy?

Dziewczyny wiecie moze jak zrobić tą tabelkę z naszymi terminami i wizytami? Jest już nas sporo i tak to byśmy mniej więcej wiedziały która jest w jakim tygodniu 😊

u mnie jeszcze za wczesnie na objawy (4+5), tylko cycki mam większe i tyle ..nawet spac mi sie nie chce wstalam wczoraj o 5 poszlam o 23 spac 🙄 juz mnie to pomały martwi i wkurza , z jednej strony dobrze z drugiej niedobrze 😅
Chyba te poranne pobudki to też objawy 😅 wieczorne mdłości u mnie przeradzają się chyba w mdłości całodobowe, bo jest rano a nadal je odczuwam …

beta ładna a masz kontakt z lekarzem, żeby podpytać o proga? Może jak idzie do góry jest Ok?!
mnie ten krótki sen tez meczy, wieczorem nie mogłam zasnąć bujalam się nie wiem do której a rano po 5 już gotowa do działania 😅 pospal by człowiek jak ma wymówkę
Co do tabelki to czy ktoś na pierwszej stronie nie musiałby zmienić swojego postu?

Wszystkiego najlepszego dziewczyny!!! 💐

Ja wczoraj mdłości miałam w zasadzie cały dzień, jakieś zawroty głowy wieczorem i wzdęcie.

Ponoć jak w normie jest, to jest dobrze, ale jak widzę jaki wysoki dziewczyny maja, to mój niski się wydaje. 🙈

Ja z objawów, to cały czas bym spała.
Śpię po 8-9 h w nocy i jak mi się udaje, to mam dwie drzemki w dzień. 😂
Często chodzę siku, mdłości mi doszły, ale najgorsze są wieczorem.
Zauważyłam tez, ze mam takie wahania pomiędzy tym, ze jestem szczęśliwa, a zaraz rozdrażniona, albo płakać mi się chce. 😂
U mnie dziś 4+6, ale wydaje mi się, ze ciąża może być starsza.

Wszystkiego dobrego Kobietki i miłego dnia 🌹🥰🌷

Ponoć jak w normie jest, to jest dobrze, ale jak widzę jaki wysoki dziewczyny maja, to mój niski się wydaje. 🙈

Ja z objawów, to cały czas bym spała.
Śpię po 8-9 h w nocy i jak mi się udaje, to mam dwie drzemki w dzień. 😂
Często chodzę siku, mdłości mi doszły, ale najgorsze są wieczorem.
Zauważyłam tez, ze mam takie wahania pomiędzy tym, ze jestem szczęśliwa, a zaraz rozdrażniona, albo płakać mi się chce. 😂
U mnie dziś 4+6, ale wydaje mi się, ze ciąża może być starsza.

Wszystkiego dobrego Kobietki i miłego dnia 🌹🥰🌷
przepraszam, ja na tym akurat średnio się znam 😅
No to w normie to tego trzeba się trzymać :) mysle, ze te poziomy hormonów to tak indywidualna sprawa, ze nie ma co się porównywać. Ja miałam ciąże z niska beta na początku ale przyrastajaca dobrze i urodziłam 3700 g chłopa :) tez się na początku bałam ze za niska a wyszło takie bobo :) będzie dobrze :)

reklama
Do góry