reklama
Extra - gratulacje 3 lata to podobno doskonały pomysł na rodzeństwoDzień dobry,
Chciałabym się przywitać
Pozytywny test kilka dni temu, czekam właśnie na pobranie beta hcg.
U mnie 3 latek na pokładzie także będzie ciekawie
Miłego dnia dla Was
nieboniebieskie
Fanka BB :)
Ja zapisałam się na prenatalne 17 kwietnia. I słyszę przez słuchawkę że koszy 550 zł ja myślę kurde ale stawki podwyższyli... no myślę przeżyje, ale od 35 roku życia są za free... ja myślałam że od 40 roku życia... coś się zmieniło? Ja mam 37 dobrze czasami mieć już swoje lata
Ccamillac
dziękuję bardzo.Extra - gratulacje 3 lata to podobno doskonały pomysł na rodzeństwo
Zobaczymy, syn ma swój charakterek , czasami jest ciężko ale no co damy radę
Na tym etapie ważniejszy jest przyrost niż wysokość betyMam cykle 28dniowe
Dziś 30dc. Beta 55 nie za mała?
Wiem w piątek powtórzę
Ja mam jedynie ogromne zmęczenie, do tego stopnia, że czasem zasypiam w pracy i prawie codziennie idę spać o 21. W poprzedniej ciąży miałam super włosy i przestały mi się przetłuszczać, mam wrażenie że i teraz się poprawiająWitam w czwartek i witam nowe przyszłe mamy ❤
Ja dziś mam 4+4 wg OM tak mi sie dłuży to wszystko, a gdzie do 22go i usg
Z objawów ciążowych to dalej jako takich nie mam u Was się coś pojawiło?
Ja już rozkminam, co zrobić z wakacjami zaplanowanymi na październikJa mam w ciąży tak ładną skórę, jak przed okresem dojrzewania Cały czasie się to utrzymuje. Piersi mnie pobolewają. Wjechało mi wczoraj zmęczenie i drzemka w dzień, ale to mogło być przez wstawanie do młodego. Poza tym czuję się dobrze. W połowie kwietnia mamy małe wakacje i trochę boję się, że mnie będą męczyć mdłości
Od 35Ja zapisałam się na prenatalne 17 kwietnia. I słyszę przez słuchawkę że koszy 550 zł ja myślę kurde ale stawki podwyższyli... no myślę przeżyje, ale od 35 roku życia są za free... ja myślałam że od 40 roku życia... coś się zmieniło? Ja mam 37 dobrze czasami mieć już swoje lata
Papatk_a
Dzień dobry,
Chciałabym się przywitać
Pozytywny test kilka dni temu, czekam właśnie na pobranie beta hcg.
U mnie 3 latek na pokładzie także będzie ciekawie
Miłego dnia dla Was
Nudnych 9 ms
Ja potrzebuje rady, a z racji tego, że na razie nikomu nie mówimy o ciąży to musicie Wy mi doradzic Mam umowę do lipca i pomimo tego, że są że mnie zadowoleni, to zakładałam że jak się dowiedzą o ciąży, to z oczywistych powodów mi jej nie przedłuża. Moja przełożona dzisiaj mnie zapytała czy chciałabym wcześniej przedłużyć umowę i oczywiście potwierdziłam, że bardzo chętnie No ale teraz dorwały mnie rozterki etyczne. Jeśli przedłużę i nie powiem o ciąży, to prawdopodobnie będą mieli zdanie, że naciągnęłam firmę. Jeżeli powiem, to na 99% nie przedłuża mi umowy. Co byście zrobiły?
madziulka_91
Jej dopiero teraz zauważyłam Twój post a kiedy miałaś termin okresu? Powiem ci że 3/3 ciąże plamiłam właśnie w terminie okresu i niektóre kobiety tak właśnie mają. Trzymam kciuki żeby było wszystko w porządku. ❤Hej, dziewczyny.
Za mną ciężkie dni. W niedzielę wieczorem zaczęłam plamić i dostałam bolesnych skurczy. Myślałam, że to koniec. Pół nocy się męczyłam. Rano pojechałam do szpitala, na USG nie było widać ciąży. Chcieli mnie zostawić na obserwacji, ale się nie zgodziłam. Zrobiłam dwa razy betę, przyrost prawidłowy. Dalej trochę plamię. Wizytę mam dopiero w poniedziałek, trzymajcie kciuki, żeby to nie była ciąża pozamaciczna.
madziulka_91
Skoro oni ci jej nie przedłuża z powodu ciąży to gdzie ich etyka?Ja potrzebuje rady, a z racji tego, że na razie nikomu nie mówimy o ciąży to musicie Wy mi doradzic Mam umowę do lipca i pomimo tego, że są że mnie zadowoleni, to zakładałam że jak się dowiedzą o ciąży, to z oczywistych powodów mi jej nie przedłuża. Moja przełożona dzisiaj mnie zapytała czy chciałabym wcześniej przedłużyć umowę i oczywiście potwierdziłam, że bardzo chętnie No ale teraz dorwały mnie rozterki etyczne. Jeśli przedłużę i nie powiem o ciąży, to prawdopodobnie będą mieli zdanie, że naciągnęłam firmę. Jeżeli powiem, to na 99% nie przedłuża mi umowy. Co byście zrobiły?
reklama
To są moje domysły, nikt mi przecież tego nie powiedział. Niemniej nie znam takiej sytuacji gdzie pracodawca by w przypadku ciężarnej przedłużył (pomijając jakieś prywatne konotacje), więc ja ich nie oceniam przez to negatywnie.Skoro oni ci jej nie przedłuża z powodu ciąży to gdzie ich etyka?