preggers89
Fanka BB :)
cześć! GratulacjeDzień dobry,
Chciałabym się przywitać
Pozytywny test kilka dni temu, czekam właśnie na pobranie beta hcg.
U mnie 3 latek na pokładzie także będzie ciekawie
Miłego dnia dla Was
o wow! Takie ceny? ale tak od 35 rz już są w pakiecie z wiekiemJa zapisałam się na prenatalne 17 kwietnia. I słyszę przez słuchawkę że koszy 550 zł ja myślę kurde ale stawki podwyższyli... no myślę przeżyje, ale od 35 roku życia są za free... ja myślałam że od 40 roku życia... coś się zmieniło? Ja mam 37 dobrze czasami mieć już swoje lata
sama nie wiem co bym zrobiła. W necie widzę info, ze chyba jest obowiązek przedłużenia do dnia porodu?!Ja potrzebuje rady, a z racji tego, że na razie nikomu nie mówimy o ciąży to musicie Wy mi doradzic Mam umowę do lipca i pomimo tego, że są że mnie zadowoleni, to zakładałam że jak się dowiedzą o ciąży, to z oczywistych powodów mi jej nie przedłuża. Moja przełożona dzisiaj mnie zapytała czy chciałabym wcześniej przedłużyć umowę i oczywiście potwierdziłam, że bardzo chętnie No ale teraz dorwały mnie rozterki etyczne. Jeśli przedłużę i nie powiem o ciąży, to prawdopodobnie będą mieli zdanie, że naciągnęłam firmę. Jeżeli powiem, to na 99% nie przedłuża mi umowy. Co byście zrobiły?
Mam wynik bety 464,95 i prog 30,27