reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

reklama
Zrobiłam dziś test, pozytywny miałam od razu po dotarciu próbki do kreski testowej 🤩 wrzuce dla celów naukowych moje testy od 10dpo do dziś ostatni 🥰 nie wiem czy cos będzie widać, ogolnie wiekszosc kresek wyblakła po wyschnięciu 😉
20240305_094130.jpg
20240305_094000.jpg

Jest tak, ale chodzi mi o to, że i tak po macierzyńskim będę musiała czegoś szukać, więc nie będę się poświęcać i przedłużać tak jak w poprzedniej ciąży, bo suma sumarum nikt mi ponika nie wystawi za to ;)

Mi tez się umowa kończy w połowie ciąży i tez wątpię, ze chcieliby mi w tym przypadku przedłużyć, a nawet jeśli, to ja i tak chce się przebranżowić.
Wreszcie jest! ❤️ Teraz rozumiem, że mam powtórzyć za 2 dni. To musi być mniej więcej o tej samej porze?

Gratulacje 😄

Ja dałam sobie spokuj z robieniem tych przyrostów,zrobiłam dwa i styka 🙈 dodatkowy stres ,a i tak nie mam wpływu na to co będzie. Progesteron i tak biore na podtrzymanie 🤷‍♀️ tzn korci mnie zrobić owszem ,ale tłumacze sobie że to nie ma sensu wiec poczekam grzecznie do wizyty 😉

Ja dałam sobie spokuj z robieniem tych przyrostów,zrobiłam dwa i styka 🙈 dodatkowy stres ,a i tak nie mam wpływu na to co będzie. Progesteron i tak biore na podtrzymanie 🤷‍♀️ tzn korci mnie zrobić owszem ,ale tłumacze sobie że to nie ma sensu wiec poczekam grzecznie do wizyty 😉

Dokładnie ja tak samo, uważam że dość stresu i tak się najadłam. Beta była przyrost był o 175% i teraz tylko czekać. 🫠

Tak, dopiero o 14;20 .
Chyba jeszcze tak przed niczym się nie stresowałam.

Trzymam kciuki! 😄

Fajne podejście macie, ja muszę ostatni raz zrobić przyrost i progesteron, bo nie wytrzymam.
Jestem ciekawa, czy wzrósł mi ten progesteron, ale to się dowiem w czwartek.
No i w następnym tygodniu się umówię do lekarza.
Muszę się ogarnąć i tez więcej spokoju odnaleźć w sobie.

reklama
Do góry