reklama
madziulka_91
Fanka BB :)
Zrobiłam dziś test, pozytywny miałam od razu po dotarciu próbki do kreski testowej wrzuce dla celów naukowych moje testy od 10dpo do dziś ostatni nie wiem czy cos będzie widać, ogolnie wiekszosc kresek wyblakła po wyschnięciu
Ifi25
Moderator
Jest tak, ale chodzi mi o to, że i tak po macierzyńskim będę musiała czegoś szukać, więc nie będę się poświęcać i przedłużać tak jak w poprzedniej ciąży, bo suma sumarum nikt mi ponika nie wystawi za to
Mi tez się umowa kończy w połowie ciąży i tez wątpię, ze chcieliby mi w tym przypadku przedłużyć, a nawet jeśli, to ja i tak chce się przebranżowić.
Wreszcie jest! Teraz rozumiem, że mam powtórzyć za 2 dni. To musi być mniej więcej o tej samej porze?
Gratulacje
Ifi25
Moderator
Zrobiłam dziś test, pozytywny miałam od razu po dotarciu próbki do kreski testowej wrzuce dla celów naukowych moje testy od 10dpo do dziś ostatni nie wiem czy cos będzie widać, ogolnie wiekszosc kresek wyblakła po wyschnięciu Zobacz załącznik 1616893Zobacz załącznik 1616894
Ja tez dziś zrobiłam test i od razu gruba krecha wyszła.
Byłam już na becie i nie zostało mi nic innego jak czekać do 18/19.
madziulka_91
Ja dałam sobie spokuj z robieniem tych przyrostów,zrobiłam dwa i styka dodatkowy stres ,a i tak nie mam wpływu na to co będzie. Progesteron i tak biore na podtrzymanie tzn korci mnie zrobić owszem ,ale tłumacze sobie że to nie ma sensu wiec poczekam grzecznie do wizyty
madziulka_91
Trzymam kciuki za dobre wiesci❤Tak, dopiero o 14;20 .
Chyba jeszcze tak przed niczym się nie stresowałam.
Papatk_a
Ja dałam sobie spokuj z robieniem tych przyrostów,zrobiłam dwa i styka dodatkowy stres ,a i tak nie mam wpływu na to co będzie. Progesteron i tak biore na podtrzymanie tzn korci mnie zrobić owszem ,ale tłumacze sobie że to nie ma sensu wiec poczekam grzecznie do wizyty
Dokładnie ja tak samo, uważam że dość stresu i tak się najadłam. Beta była przyrost był o 175% i teraz tylko czekać.
Ifi25
Moderator
Tak, dopiero o 14;20 .
Trzymam kciuki!
Fajne podejście macie, ja muszę ostatni raz zrobić przyrost i progesteron, bo nie wytrzymam.
Jestem ciekawa, czy wzrósł mi ten progesteron, ale to się dowiem w czwartek.
No i w następnym tygodniu się umówię do lekarza.
Muszę się ogarnąć i tez więcej spokoju odnaleźć w sobie.
mamaoliwierkaimarcelka
trzymam kciukiTak, dopiero o 14;20 .
reklama
mamaoliwierkaimarcelka
Czy ta moja beta jest ok?? Wizytę mam za 2 tyg