reklama
Papatk_a
Fanka BB :)
Dziewczyny kończę opakowanie kwasu foliowego. Możecie przypomniec, który to suplement polecalyscie, że jest najlepszy?
I drugie pytanie. Czy zauważylyście może u siebie teraz, czy też w poprzednich ciążach pogorszenie wzroku? Czytałam, że się zdarza. Ja Mam jakąś minimalna wadę, ale nie noszę okularów. Od kilku dni zauważyłam zdecydowane pogorszenie ostrości widzenia. W dodatku mam "suche" oczy.
Ostatnio dziewczyny ten polecały. Też go biorę .
Załączniki
madziulka_91
Prenatal Uno , w rosmanie jest chyba normalnie i to w dobrej cenie
Ja sie juz nie moge doczekać wizyty o 11.
W ogole dzinsy co nosiłam dotychczas sa ciasne w brzuchu i mnie cisna juz a te co kupilam na shein mimo ze bardzo fajne to ten szeroki pas na brzuch jest za luzny i mi spadaja z dupy
Chyba czas sie przeprosic z leginsami i cos zamowic bo jestem w takiej 'pomiedzy' normalnymi spodniami a ciążowymi ....
W ogole dzinsy co nosiłam dotychczas sa ciasne w brzuchu i mnie cisna juz a te co kupilam na shein mimo ze bardzo fajne to ten szeroki pas na brzuch jest za luzny i mi spadaja z dupy
Chyba czas sie przeprosic z leginsami i cos zamowic bo jestem w takiej 'pomiedzy' normalnymi spodniami a ciążowymi ....
Aleksandra_z
Mnie też cisną spodnie ubieram do pracy koszulę i wtedy nie widać jak sobie rozepnę guzik w jeansach
ol.gol
mi gin zalecił wizytę u okulisty ale noszę okulary, po ciąży mi się minimalnie pogorszyłDziewczyny kończę opakowanie kwasu foliowego. Możecie przypomniec, który to suplement polecalyscie, że jest najlepszy?
I drugie pytanie. Czy zauważylyście może u siebie teraz, czy też w poprzednich ciążach pogorszenie wzroku? Czytałam, że się zdarza. Ja Mam jakąś minimalna wadę, ale nie noszę okularów. Od kilku dni zauważyłam zdecydowane pogorszenie ostrości widzenia. W dodatku mam "suche" oczy.
Aleksandra_z
Ja mam pytanie do dziewczyn, które były już w ciąży - czy urosły wam stopy? Bo często mówią, że po ciąży można mieć nawet dwa rozmiary większe
hemoglobina
Moderator
To ja się znów wtrącę Tak. Przed ciążą miałam rozmiar 36, po ciąży został 39. Syn urodzony 4 lata temu.Ja mam pytanie do dziewczyn, które były już w ciąży - czy urosły wam stopy? Bo często mówią, że po ciąży można mieć nawet dwa rozmiary większe
Prenatal Uno , w rosmanie jest chyba normalnie i to w dobrej cenie
Madzia, ja też dzisiaj w końcu idę na wizytę myślę że przed prenatalnymi to ostatnia najbardziej stresująca wizyta, bo wszystkiego można się niestety spodziewać
madziulka_91
To niestety prawda mi urosła o rozmiarJa mam pytanie do dziewczyn, które były już w ciąży - czy urosły wam stopy? Bo często mówią, że po ciąży można mieć nawet dwa rozmiary większe
reklama
madziulka_91
Dokladnie , kolejna to już prenatalne trzymam za nas kciuki ❤Madzia, ja też dzisiaj w końcu idę na wizytę myślę że przed prenatalnymi to ostatnia najbardziej stresująca wizyta, bo wszystkiego można się niestety spodziewać