reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

reklama
Dziewczyny kończę opakowanie kwasu foliowego. Możecie przypomniec, który to suplement polecalyscie, że jest najlepszy?

I drugie pytanie. Czy zauważylyście może u siebie teraz, czy też w poprzednich ciążach pogorszenie wzroku? Czytałam, że się zdarza. Ja Mam jakąś minimalna wadę, ale nie noszę okularów. Od kilku dni zauważyłam zdecydowane pogorszenie ostrości widzenia. W dodatku mam "suche" oczy.

Ostatnio dziewczyny ten polecały. Też go biorę . 😊

Załączniki

• ca77e279-2a72-42d8-b98d-564c5e5a8b5d.jpeg
    ca77e279-2a72-42d8-b98d-564c5e5a8b5d.jpeg
    33,3 KB · Wyświetleń: 65
Prenatal Uno , w rosmanie jest chyba normalnie i to w dobrej cenie 😉

Ja sie juz nie moge doczekać wizyty o 11.

W ogole dzinsy co nosiłam dotychczas sa ciasne w brzuchu i mnie cisna juz 🤪 a te co kupilam na shein mimo ze bardzo fajne to ten szeroki pas na brzuch jest za luzny i mi spadaja z dupy 🤭
Chyba czas sie przeprosic z leginsami i cos zamowic bo jestem w takiej 'pomiedzy' normalnymi spodniami a ciążowymi ....

Dziewczyny kończę opakowanie kwasu foliowego. Możecie przypomniec, który to suplement polecalyscie, że jest najlepszy?

I drugie pytanie. Czy zauważylyście może u siebie teraz, czy też w poprzednich ciążach pogorszenie wzroku? Czytałam, że się zdarza. Ja Mam jakąś minimalna wadę, ale nie noszę okularów. Od kilku dni zauważyłam zdecydowane pogorszenie ostrości widzenia. W dodatku mam "suche" oczy.
mi gin zalecił wizytę u okulisty ale noszę okulary, po ciąży mi się minimalnie pogorszył 😏

Ja mam pytanie do dziewczyn, które były już w ciąży - czy urosły wam stopy? 😅Bo często mówią, że po ciąży można mieć nawet dwa rozmiary większe 🙈

Prenatal Uno , w rosmanie jest chyba normalnie i to w dobrej cenie 😉

Ja sie juz nie moge doczekać wizyty o 11.

W ogole dzinsy co nosiłam dotychczas sa ciasne w brzuchu i mnie cisna juz 🤪 a te co kupilam na shein mimo ze bardzo fajne to ten szeroki pas na brzuch jest za luzny i mi spadaja z dupy 🤭
Chyba czas sie przeprosic z leginsami i cos zamowic bo jestem w takiej 'pomiedzy' normalnymi spodniami a ciążowymi ....

Madzia, ja też dzisiaj w końcu idę na wizytę 🙈 myślę że przed prenatalnymi to ostatnia najbardziej stresująca wizyta, bo wszystkiego można się niestety spodziewać 🙏

reklama
Do góry