Margolcia92
Fanka BB :)
Wzięłam przed chwilą xonvea .. jestem wykończona tym, że jest mi tak niedobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
daj znać czy pomogło, bo chyba też poproszę gina o coś, bo jest masakra..Wzięłam przed chwilą xonvea .. jestem wykończona tym, że jest mi tak niedobrze
ja biorę xonvea już prawie 2 tyg, obecnie jestem na 4 tabletkach, więc maksymalna dawka. Próbowałam zostać na 3 ale wtedy czułam się dalej bardzo złe. Przy 4 jest trochę lepiej, ale w dalszym ciągu to nie jest cud którego chyba oczekiwałam Pozwala mi to na wykonywanie podstawowych czynności. Także łącze się w bólu bo u mnie mimo codziennego przyjmowania dalej mam mdłości, sporadyczne wymioty i tego kapcia w buzi jak na kacu. Zamknięte koło trzymaj się i oby w 2 trymestrze te dolegliwości przeszły. Mój mąż dziś wyjeżdża na tydzień i mam nadzieje ze właśnie dzięki tym tabletkom jakoś przetrwamy bo jestem do niczegoWzięłam przed chwilą xonvea .. jestem wykończona tym, że jest mi tak niedobrze