reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia. Jestem po wizycie, nie ma już akcji serca zarodek się zatrzymał na około 6+0 mam się zgłosić do szpitala. Powodzenia, zdrowych listopadowych dzieciaczków
Wiem co przeżywasz, oby więcej Cię to nie spotkało. Jak będziesz chciała pogadać to pisz ❤️ Mam nadzieję, że dobrze się Tobą zaopiekują.

reklama
A tak w ogole słyszalyscie o metodzie okreslania plci wg Ramziego? Chodzi o położenie łożyska wzgledem zarodka , tylko trzeba zwrocic czy usg jest przez brzuch czy dopochwowo. Ciekawy temat, mi wychodzi chłopak ,niby piszą że jeśli metoda prawidłowo użyta tzn. Odczytane usg to skuteczna aż w 95%
Nie słyszałam o tym, ciekawe. Mi na pierwszych prenatalnych określił lekarz po ułożeniu jakiegoś wyrostka, czy coś 🙃 Trafił, w sumie zawsze mają 50/50.

Któraś z Was pytała tutaj ostatnio o bakterie w moczu, więc tak piszę w ramach aktualizacji. Zrobiłam dzisiaj powtórne badanie (po 1,5 tygodnia) i bakterie są nieliczne. Więc jeszcze chwila i uda się je w pełni wytępić 😉 Patent 3l wody i herbata żurawinowa zadziałał 😊

Ja dziś też odebrałam wyniki i mam niestety bakterie d liczne. Skorzystam z waszych rad i Zakupiłam już herbatę żurawinowa zobaczymy. Wizyta dopiero 16.04 🥴

Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia. Jestem po wizycie, nie ma już akcji serca zarodek się zatrzymał na około 6+0 mam się zgłosić do szpitala. Powodzenia, zdrowych listopadowych dzieciaczków
Tak mi przykro, też to przechodziłam w styczniu. Mam nadzieję, że masz dużo miłości i przyjaciół wokół siebie. Mi to bardzo pomogło w tamtym czasie.

Strasznie mi przykro😥 wierzyłam, że jeszcze się ułoży. Mam nadzieję, że niebawem spełni się Twoje marzenie i będziesz miała zdrowe dzieciątko. 🥰

Ja mam tak samo. Też zamówiłam ten zestaw
Jednak próbuj mleko z czosnkiem i masłem jak.mozesz, i herbatę z miodem i cytryna.
Dziękuję za odpowiedź jestem po wizycie u lekarza . Przepisał jakieś naturalne ziołowe leki mam zapalenie zatok… i od poniedziałku oficjalnie na l4 wizyta u gina 22 kwietnia i zobaczymy co wyjdzie 🤷🏻‍♀️

Dziękuję za odpowiedź jestem po wizycie u lekarza . Przepisał jakieś naturalne ziołowe leki mam zapalenie zatok… i od poniedziałku oficjalnie na l4 wizyta u gina 22 kwietnia i zobaczymy co wyjdzie 🤷🏻‍♀️
Ja też juz na zwolnieniu. Lekarz nawet nie pytał, czy chce zwolnienie, tylko odrazu poinformował, że poszło do firmy🤣

reklama
Do góry