Co przeważyło?Tak poza tym @Stylenka, chyba nieświadomie namówiłaś mnie na krzesełko Stokke wiem, że mówiłam, że za drogie, ale rzuciłam temat mężowi, poczytaliśmy... I zamówił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co przeważyło?Tak poza tym @Stylenka, chyba nieświadomie namówiłaś mnie na krzesełko Stokke wiem, że mówiłam, że za drogie, ale rzuciłam temat mężowi, poczytaliśmy... I zamówił
No butów to może mamy na równo.No dobra, a ciuchy w szafie ? Serio wasi mężowie maja więcej par butów niż wy ? A bielizna ? A kosmetyki ?
Patrząc na wydatki moje i męża - to jest duża różnica patrząc na wydatki mojej córki i syna - no tez syn ma 3 pary butów, a córka 8
Nie możecie mieć po równo !!! Przecież facety nie maja rajstop, pończoch czy staników !!!No butów to może mamy na równo.
Bielizna również na równo
Kosmetyki to taka podstawa bez szału akurat nie potrzebujemy cudów
Ogólnie to kobieta potrzebuje więcej butów z reguły, wiadomo że są wyjątki, zawsze są. Kobieta musi mieć i sportowy, i elegancki i sandałek i kozak i botek... Ale mój mąż ma że trzy razy więcej butów niż ja i ciągle stwierdza że potrzebuje nowych a wszystkie niemal identyczneNo dobra, a ciuchy w szafie ? Serio wasi mężowie maja więcej par butów niż wy ? A bielizna ? A kosmetyki ?
Patrząc na wydatki moje i męża - to jest duża różnica patrząc na wydatki mojej córki i syna - no tez syn ma 3 pary butów, a córka 8
I kalesony, o kalesonach zapomniałaś. No i sparpetki długie cienkie, grube na zimę i stopki na latoNie możecie mieć po równo !!! Przecież facety nie maja rajstop, pończoch czy staników !!!
No my kobiety potrzebujemy więcej !!! A facet to majtki i skarpety
Każde z tych krzesełek, nad którymi myslalam - Lionelo i Kinderkraft - miało jakieś negatywne komentarze. Niewiele, ale jednak. A przy Stokke nie znalazłam ani jednej negatywnej opinii oprócz tego, że drogie. Zobaczymy, stwierdziliśmy, że będzie na Dzień DzieckaCo przeważyło?
Ja nadal podtrzymuje swój zachwytKażde z tych krzesełek, nad którymi myslalam - Lionelo i Kinderkraft - miało jakieś negatywne komentarze. Niewiele, ale jednak. A przy Stokke nie znalazłam ani jednej negatywnej opinii oprócz tego, że drogie. Zobaczymy, stwierdziliśmy, że będzie na Dzień Dziecka
oj domyślam się niestety no liczę się z tym, że może być b. różnie... ja też pochodzę z dużego miasta, mieszkam w dużym, to zobaczymy co będzie. dzieci w różnym wieku i w różnych czasach mogą mieć różne fanaberieKiedyś … kiedyś … a teraz kto nie ma w domu nastolatek ten jeszcze nie czuje jak bardzo się wszystko zmieniło
Problem będzie, jeśli córka cię poprosi o to, żebyś z nią poszła na rzęsy, bo jej przyjaciółka ma. A przyjaciółkę będziesz znała i okaże się, że to fajna dziewczyna.Ja nie mówię że jak ktoś ma zrobione paznokcie jest płytki tylko ze inne wartości są ważne po za tym chodziło mi o to że @Stylenka stwierdziła że dziewczynki sa dużo droższe w utrzymaniu.
Dla mnie rzęsy / paznokcie to nie jest podstawa dla innych tak i ja to szanuje.
Dobra mniejsza o to bo co napisałam zostało źle odebrane.
O kochana, tego to nie wiesz co niektórzy mają poukrywane po szafachNie możecie mieć po równo !!! Przecież facety nie maja rajstop, pończoch czy staników !!!
No my kobiety potrzebujemy więcej !!! A facet to majtki i skarpety