reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
No i jak spotkanie?
My dzisiaj mamy rodzinny obiad. Kuba po tym ziemniaku dostał takiej energii, że nie mógł zasnąć, krzyczał i śmiał się wniebogłosy 😆
Patrzyła na dziadka długo aż w końcu się uśmiechnęła 🙆‍♀️☺️☺️ No i oczywiście zabawa, uśmieszki, mój tato kocha dzieci, ona chyba to poczuła 🥰

Ja nie mogę się doczekać aż dam Klarze ziemniaczka, czekam na męża, bo on chce być przy tym 😀

A teraz skoro mamy wrócić do rozmów o naszych maluszkach.

Kuba dostał dziś ziemniaczka 😁 zrobiliśmy mu puree z moim mlekiem. Śmiesznie się krzywił, ale jadł 🙂 nic nie wypluł, i nawet trochę się nachylał żeby mu dać więcej, po czym znowu się krzywił 😂 zjadł mniejsze pół średniego pyrka.
A dałaś żeby sam jadł czy karmiłaś łyżeczką?

Co do fryzjera tovmaz kupił sobie kiedyś maszynkę i ja go strzygę. No trochę minęli czasu zanim się nauczyłam fajnie to robić. Kiedyś niechcący nie zmieniłam długości cięcia i miał w jednym miejscu placek taki. Bałam się że zauważy, ale nie 🤣 bardzo szybko mu włosy rosną więc szybko zarosło 🤣 ja np chodzę do fryzjera ran na rok lub 1,5 roku. Ostatnio byłam pod koniec maja... Czyli prawie rok temu. Włosy mi prawie nie rosną. Ale jak już idę to robię pełen pakiet z pielęgnacją i zawsze zostawię z 300zl. Serce mi pęka jak płacę 😅 ja to na męża i teraz corcie lubię wydawać i chętnie to robię choć kokosów nie zarabiam, ale jak sobie mam coś kupić to sto razy obejrzę złotówkę i zwykle jej nie wydaje 🤣

No dobra, a ciuchy w szafie ? Serio wasi mężowie maja więcej par butów niż wy ? A bielizna ? A kosmetyki ?

Patrząc na wydatki moje i męża - to jest duża różnica :) patrząc na wydatki mojej córki i syna - no tez :) syn ma 3 pary butów, a córka 8 😂😂😂

No dobra, a ciuchy w szafie ? Serio wasi mężowie maja więcej par butów niż wy ? A bielizna ? A kosmetyki ?

Patrząc na wydatki moje i męża - to jest duża różnica :) patrząc na wydatki mojej córki i syna - no tez :) syn ma 3 pary butów, a córka 8 😂😂😂
My się z mężem wpisujemy w to, o czym piszesz. Ja mam dwie szafy, on dwie półki 😆

Ja się lubię ubierać w ciuchlandach, a mój mąż nie za bardzo. No ale to my. Butów akurat mam więcej, to prawda.
Nie ma między nami gigantycznej różnicy jeśli chodzi o wydawanie na swój wygląd. Szukam promocji, na kosmetyki dla siebie na pewno wydaję więcej, ale też bez szału.

reklama
Do góry