reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Fakt, też nie mogłam wejść.

Kubuś dzisiaj miał nastroje jak ciężarna 😅 od śmiechu do płaczu, i senny, nie mógł się zdecydować.
19:30 i zdecydował po kąpieli, że czas spać.

Edit: jak on mnie oszukał 😅 po 20 minutach był tak wspaniale zregenerowany, że się obudził i zajęło mu kolejne 2,5 godziny, żeby paść... w międzyczasie ćwiczył sobie to, co mu pokazała babcia: "pffffrrrffff" 😛 duże bąble śliny przy tym idą 🤭

Ostatnia edycja:
Fakt, też nie mogłam wejść.

Kubuś dzisiaj miał nastroje jak ciężarna 😅 od śmiechu do płaczu, i senny, nie mógł się zdecydować.
19:30 i zdecydował po kąpieli, że czas spać.

Edit: jak on mnie oszukał 😅 po 20 minutach był tak wspaniale zregenerowany, że się obudził i zajęło mu kolejne 2,5 godziny, żeby paść... w międzyczasie ćwiczył sobie to, co mu pokazała babcia: "pffffrrrffff" 😛 duże bąble śliny przy tym idą 🤭

Nas tez często mała oszukuje 😂😂
Taka śpiąca pośpi 5 minut max 10 i heja zabawa 😂😂😂

Dzisiaj mała ma 5 msc ❤️❤️❤️⚘️⚘️⚘️
Ale leci ten czas jak szalony.

Ja tez nie 🤪 jest nas tu kilka dziewczyn i tak wszystkich zapamiętać jest ciężko 😂

U nas popadał snieg a u Was jak tam ?
Mała się budzi z drzemki ❤️❤️ fotki porobione rano jak dama miała humorek ❤️

Musze znaleźć chwile i zgrać te wszystkie zdjęcia na laptopa i wybrać do wywołania aż strach myśleć ile tego będzie ❤️😂
Ja wywołałam część zdjęć, podarowałam też dziadkom Kubusia 🙂 a z tych zdjęć comiesięcznych planuję zamówić kalendarz, idealnie będzie akurat na święta 😍

Dzisiaj Kuba ma ciężki dzień, bardzo płaczliwy, chyba go ciśnie przepełniony brzuszek. Kiepsko śpi w ciągu dnia. Byliśmy też na fizykoterapii, pani między innymi masowała brzuch żeby kupka wyszła. W końcu Kuba zasnął i ja razem z nim, było tak miło... przytuliłam go mocno i spaliśmy 1.5 godziny 🥰

reklama
Do góry