reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ja tez nie 🤪 jest nas tu kilka dziewczyn i tak wszystkich zapamiętać jest ciężko 😂

U nas popadał snieg a u Was jak tam ?
Mała się budzi z drzemki ❤️❤️ fotki porobione rano jak dama miała humorek ❤️

Musze znaleźć chwile i zgrać te wszystkie zdjęcia na laptopa i wybrać do wywołania aż strach myśleć ile tego będzie ❤️😂
Ja wywołałam część zdjęć, podarowałam też dziadkom Kubusia 🙂 a z tych zdjęć comiesięcznych planuję zamówić kalendarz, idealnie będzie akurat na święta 😍

Dzisiaj Kuba ma ciężki dzień, bardzo płaczliwy, chyba go ciśnie przepełniony brzuszek. Kiepsko śpi w ciągu dnia. Byliśmy też na fizykoterapii, pani między innymi masowała brzuch żeby kupka wyszła. W końcu Kuba zasnął i ja razem z nim, było tak miło... przytuliłam go mocno i spaliśmy 1.5 godziny 🥰

Hej;)
Mnie do alkoholu nieszczególnie ciągnie, ale czasem najdzie mnie ochota. Bezalkoholowe znam sprzed ciąży i to jak dla mnie nie to ;) a lubię Miłosław... Więc w sumie obchodzę się ze smakiem.

Dziś byłam u urofizjo na kontroli, wracam i słyszę na klatce schodowej jakiś płacz na piętrze naszym, ale pełna nadziei myślę że może to nie u nas - wiele razy słyszałam płacz, a to było w mojej głowie. Tym razem jednak nie. Podobno na początku było ok, ale już później od pół godziny mąż próbował uspokoić, butla w ogóle nie podeszła i chyba nie chodziło o jedzenie. Dwie godziny mnie nie było. Weszłam do pokoju i nagle spokój i banan na twarzy u córki 🤡nie wiem czy to kwestia mleka rozmrażanego, bo takie kiedyś dostała i było ok. Chyba taki dzień że bez matki to słabo. Idę w najbliższym czasie do fryzjera to się zastanawiam czy jej ze sobą nie zabrać ... Ech.

Ja wywołałam część zdjęć, podarowałam też dziadkom Kubusia 🙂 a z tych zdjęć comiesięcznych planuję zamówić kalendarz, idealnie będzie akurat na święta 😍

Dzisiaj Kuba ma ciężki dzień, bardzo płaczliwy, chyba go ciśnie przepełniony brzuszek. Kiepsko śpi w ciągu dnia. Byliśmy też na fizykoterapii, pani między innymi masowała brzuch żeby kupka wyszła. W końcu Kuba zasnął i ja razem z nim, było tak miło... przytuliłam go mocno i spaliśmy 1.5 godziny 🥰
Ja dziś też się z córką w objęciach zdrzemnęłam i było milutko😍 Niby nic się dziś nie działo, a zmęczona jestem. Może to po nocy z interwałami co 3 godziny pobudkami...

Też mam zamiar wywołać i podarować bliskim ❤️
Nasza malutka kupke zrobiła konkretną 🤪

Byliśmy na krótkim spacerku raptem 20 minut ale u nas to dzisiaj chłodno było i wiaterek dość konkretnie wiał.
Później pobawiliśmy się zjadła I usnela myślałam że usnie na max 15 minut a tu prosze zasnęła na dwie i pół godz 😳❤️

Halo
Nie miałam kiedy zajrzeć 🙈. Jak mam pracę to ciężko czas znaleźć.
Do tego mój młody z temp... pierwszy raz ma powyżej 38,5 i jest taki bidulek. Nie ma kataru, ani kaszlu nic. Mówił, że boli go ząbek.. no nic noc będzie ciężka...
Ja jeszcze nie wywołałam fotek 🙈. Ale maja duzo na telefonie i kilka harmonijek mają.

reklama
Też mam zamiar wywołać i podarować bliskim ❤️
Nasza malutka kupke zrobiła konkretną 🤪

Byliśmy na krótkim spacerku raptem 20 minut ale u nas to dzisiaj chłodno było i wiaterek dość konkretnie wiał.
Później pobawiliśmy się zjadła I usnela myślałam że usnie na max 15 minut a tu prosze zasnęła na dwie i pół godz 😳❤️
Kuba dziś spał jak złoto 😁 najpierw pobudka tradycyjnie o 7:00, zmiana pieluchy i pogaduchy, potem dostałam ochrzan że jeszcze nie daję jeść.. dałam i spaliśmy daleh aż do 9:00. Pobudka, poranne zajęcia, i znów spaciu na 2,5 godziny! 😲 dawno tego nie było. Wyszykowałam młodego na spacer i no cóż.. chyba się nie wyspał, bo znów odleciał 😁 potem miał jeszcze jedną drzemkę i spać poszedł o 20:30. I śpi. Z tego wszystkiego nie zrobiliśmy ćwiczeń od fizjoterapeutki 😄

Kuba zaczął się turlać na drugi bok. Natomiast nadal nie jest zainteresowany obrotami 🙄 tata odkrył super zabawę, rzuca na dziecko poduszeczkę, młody jak to widzi to się szykuje jak bramkarz przed karnym, przyjmuje poduszkę i ze śmiechem się turla na boczek. Mega śmiechowe 😁

Halo
Nie miałam kiedy zajrzeć 🙈. Jak mam pracę to ciężko czas znaleźć.
Do tego mój młody z temp... pierwszy raz ma powyżej 38,5 i jest taki bidulek. Nie ma kataru, ani kaszlu nic. Mówił, że boli go ząbek.. no nic noc będzie ciężka...
Ja jeszcze nie wywołałam fotek 🙈. Ale maja duzo na telefonie i kilka harmonijek mają.
Oj, biedny maluch 😪 to wysoka gorączka, oby to nie było nic poważnego.. zdrówka dla synka 🤒 i spokojnej nocy ♥️
Co to za harmonijki?

Do góry