reklama
Nie tęsknię, w końcu mam idealną cere, a po alko wyglądałam starzej. I nieważne czy to była cała butelka wina czy jedno piwoNie tęsknicie czasem za dobrym piwem albo lampką wina? Ja dzisiaj baaardzo tęsknię, jak ktoś lubi piwo, to polecam desperados virgin 0,0%, w miarę godny zamiennik
Bardziej przypominają mi się czasy kaca, fuu xD
A teraz jak mam chęć to pije Karmi. Klasyczne dla mnie najlepsze, a jaką mam laktacje przy okazji
maszak
Fanka BB :)
O mam podobnie .... bardzo mi się podoba, że głowa mnie po imprezie nie boli.Nie tęsknię, w końcu mam idealną cere, a po alko wyglądałam starzej. I nieważne czy to była cała butelka wina czy jedno piwo
Bardziej przypominają mi się czasy kaca, fuu xD
A teraz jak mam chęć to pije Karmi. Klasyczne dla mnie najlepsze, a jaką mam laktacje przy okazji
Dziś też karmi piję
Nieeee, im jestem starsza, tym mniej lubię alkohol ja też lubię Karmi, a z piw 0% pijam Heinekena albo Żywiec Białe i szczerze mówiąc mi to na tyle smakuje, że nie mam ciągot ani poczucia jakiegoś ograniczenia. Zresztą ja to piłam już przed ciążą, choć lubiłam wypić i lampkę wina w piątekNie tęsknicie czasem za dobrym piwem albo lampką wina? Ja dzisiaj baaardzo tęsknię, jak ktoś lubi piwo, to polecam desperados virgin 0,0%, w miarę godny zamiennik
Zdrówko
G
guest-1693758626
Gość
Nie tęsknicie czasem za dobrym piwem albo lampką wina? Ja dzisiaj baaardzo tęsknię, jak ktoś lubi piwo, to polecam desperados virgin 0,0%, w miarę godny zamiennik
Mimo że nie karmie piersia to i tak nie ciągnie mnie do %
Już nie pamiętam kiedy piłam
G
guest-1693758626
Gość
Coś się forum przywiesilo dzisiaj.
Fakt, też nie mogłam wejść.
Kubuś dzisiaj miał nastroje jak ciężarna od śmiechu do płaczu, i senny, nie mógł się zdecydować.
19:30 i zdecydował po kąpieli, że czas spać.
Edit: jak on mnie oszukał po 20 minutach był tak wspaniale zregenerowany, że się obudził i zajęło mu kolejne 2,5 godziny, żeby paść... w międzyczasie ćwiczył sobie to, co mu pokazała babcia: "pffffrrrffff" duże bąble śliny przy tym idą
Kubuś dzisiaj miał nastroje jak ciężarna od śmiechu do płaczu, i senny, nie mógł się zdecydować.
Edit: jak on mnie oszukał po 20 minutach był tak wspaniale zregenerowany, że się obudził i zajęło mu kolejne 2,5 godziny, żeby paść... w międzyczasie ćwiczył sobie to, co mu pokazała babcia: "pffffrrrffff" duże bąble śliny przy tym idą
Ostatnia edycja:
G
guest-1693758626
Gość
Fakt, też nie mogłam wejść.
Nas tez często mała oszukuje
Taka śpiąca pośpi 5 minut max 10 i heja zabawa
Dzisiaj mała ma 5 msc ⚘️⚘️⚘️
Ale leci ten czas jak szalony.
Ooo Ty chyba pierwsza z nas urodziłaś, nie?Nas tez często mała oszukuje
Taka śpiąca pośpi 5 minut max 10 i heja zabawa
Dzisiaj mała ma 5 msc ⚘️⚘️⚘️
Ale leci ten czas jak szalony.
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Ooo Ty chyba pierwsza z nas urodziłaś, nie?
A bo ja wiem wydaje mi się że były dziewczyny co urodziły końcówka października ale nie dam sobie głowy obciąć
Ale fakt mala urodziła się na początku listopada.