reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Nie tęsknicie czasem za dobrym piwem albo lampką wina? Ja dzisiaj baaardzo tęsknię, jak ktoś lubi piwo, to polecam desperados virgin 0,0%, w miarę godny zamiennik 😀
Nie tęsknię, w końcu mam idealną cere, a po alko wyglądałam starzej. I nieważne czy to była cała butelka wina czy jedno piwo :)
Bardziej przypominają mi się czasy kaca, fuu xD
A teraz jak mam chęć to pije Karmi. Klasyczne dla mnie najlepsze, a jaką mam laktacje przy okazji 🙈😎

Nie tęsknię, w końcu mam idealną cere, a po alko wyglądałam starzej. I nieważne czy to była cała butelka wina czy jedno piwo :)
Bardziej przypominają mi się czasy kaca, fuu xD
A teraz jak mam chęć to pije Karmi. Klasyczne dla mnie najlepsze, a jaką mam laktacje przy okazji 🙈😎
O mam podobnie ;).... bardzo mi się podoba, że głowa mnie po imprezie nie boli.
Dziś też karmi piję ;)

Nie tęsknicie czasem za dobrym piwem albo lampką wina? Ja dzisiaj baaardzo tęsknię, jak ktoś lubi piwo, to polecam desperados virgin 0,0%, w miarę godny zamiennik 😀
Nieeee, im jestem starsza, tym mniej lubię alkohol 😃 ja też lubię Karmi, a z piw 0% pijam Heinekena albo Żywiec Białe i szczerze mówiąc mi to na tyle smakuje, że nie mam ciągot ani poczucia jakiegoś ograniczenia. Zresztą ja to piłam już przed ciążą, choć lubiłam wypić i lampkę wina w piątek 🍷

Zdrówko 🍻

Fakt, też nie mogłam wejść.

Kubuś dzisiaj miał nastroje jak ciężarna 😅 od śmiechu do płaczu, i senny, nie mógł się zdecydować.
19:30 i zdecydował po kąpieli, że czas spać.

Edit: jak on mnie oszukał 😅 po 20 minutach był tak wspaniale zregenerowany, że się obudził i zajęło mu kolejne 2,5 godziny, żeby paść... w międzyczasie ćwiczył sobie to, co mu pokazała babcia: "pffffrrrffff" 😛 duże bąble śliny przy tym idą 🤭

Ostatnia edycja:
Fakt, też nie mogłam wejść.

Kubuś dzisiaj miał nastroje jak ciężarna 😅 od śmiechu do płaczu, i senny, nie mógł się zdecydować.
19:30 i zdecydował po kąpieli, że czas spać.

Edit: jak on mnie oszukał 😅 po 20 minutach był tak wspaniale zregenerowany, że się obudził i zajęło mu kolejne 2,5 godziny, żeby paść... w międzyczasie ćwiczył sobie to, co mu pokazała babcia: "pffffrrrffff" 😛 duże bąble śliny przy tym idą 🤭

Nas tez często mała oszukuje 😂😂
Taka śpiąca pośpi 5 minut max 10 i heja zabawa 😂😂😂

Dzisiaj mała ma 5 msc ❤️❤️❤️⚘️⚘️⚘️
Ale leci ten czas jak szalony.

reklama
Do góry