G
guest-1693758626
Gość
Zdrówka życzę!
Dziekuje ! Bardzo się przyda.
Ale już jest duża poprawa mysle ze jutro bede jak nowonarodzona.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrówka życzę!
No może tak, zajrzałam w kalendarz skoków i by się zgadzało, choć nie za bardzo widzę jakieś nowe umiejętności on już tak się umie turlać od dawna, tylko ma fazy że to robi, a potem przestaje, potem mu się przypomina że to umie itd. Jakiś czas temu 2 zabawki go skłaniały do tego turlania, potem w ogóle nie chciał się nimi bawić, teraz znowu ta poduszka go sprowokowałaHehe super zabawa. To Wy jestescie po skokku skoro tak śpi. A turlanie na boczek to szykowanie sie do obrotu, mysle, że na dniach to zrobi. Moja ostatnio robi już inne rzeczy o onrotach tymczasowo zapomniała .
Hatminijki tp taki mini ksiazeczki i jest tam 18 zdjęć polaczonych ze sobą, jak je rozkładasz to tworzą harmonijkę.
Dzięki młofy kolejny wysyp temp . Wiec jutro chyva lekarz.
Bardzo się cieszę, że już Ci lepiej. Nawet nie próbuję sobie wyobrażać, że jestem chora jak Kuba jest taki mały.Dziekuje ! Bardzo się przyda.
Ale już jest duża poprawa mysle ze jutro bede jak nowonarodzona.
Ja zmieniałam chyba jak syn miał 15 miesięcy. I mógłby jeszcze jeździc na upartego, lekko ciasno miał. A 13kg wciąż jeszcze nie ważyNo nam babeczka powiedziała, że jeszcze długo poczekamy na wymianę nosidełka, także narazie nie ma co myśleć
No może tak, zajrzałam w kalendarz skoków i by się zgadzało, choć nie za bardzo widzę jakieś nowe umiejętności on już tak się umie turlać od dawna, tylko ma fazy że to robi, a potem przestaje, potem mu się przypomina że to umie itd. Jakiś czas temu 2 zabawki go skłaniały do tego turlania, potem w ogóle nie chciał się nimi bawić, teraz znowu ta poduszka go sprowokowała
Zdrówka dla synka
Bardzo się cieszę, że już Ci lepiej. Nawet nie próbuję sobie wyobrażać, że jestem chora jak Kuba jest taki mały.
Ja dzisiaj poszłam z babcią Kuby do kawiarni, spotkałyśmy się z naszą wspólną znajomą. Kuba był super grzeczny. Szczęśliwie była tam taka szersza ławeczka (miękko tapicerowana), na której się rozłożyłam z dzieckiem, podłożyłam mu ceratkę i flanelkę i na tym się bawił. Nie płakał, zjadł dwa razy, podrzemał, i w sumie ze trzy godziny wytrzymał potem już był zmęczony i miał posiusianą pieluchę i trzeba było wracać. A po powrocie zrobił swoją cotygodniową kupkę, więc zaliczył jeszcze kąpiel bo inaczej się po prostu nie dało
Czyli jutro już będzie po wszystkimSiemka!
Tak jak mówiłam dzisiaj już jest niebo lepiej choć brzuch mnie cos boli ale znośnie.
Mąż pojechal do pracy - ma wrócić wcześniej.
Jak tam dziewczyny przygotowania do Świat?
My nie mamy nic - planuje ugotować barszczyk max dwie sałatki zrobić i może z jeden placek i tyle.
My spędzamy święta z moimi rodzicami i dostaliśmy jedno zadanie - sałatka jarzynowaSiemka!
Tak jak mówiłam dzisiaj już jest niebo lepiej choć brzuch mnie cos boli ale znośnie.
Mąż pojechal do pracy - ma wrócić wcześniej.
Jak tam dziewczyny przygotowania do Świat?
My nie mamy nic - planuje ugotować barszczyk max dwie sałatki zrobić i może z jeden placek i tyle.
Czyli jutro już będzie po wszystkim
My spędzamy święta z moimi rodzicami i dostaliśmy jedno zadanie - sałatka jarzynowa
Zdrówka!Hehe super zabawa. To Wy jestescie po skokku skoro tak śpi. A turlanie na boczek to szykowanie sie do obrotu, mysle, że na dniach to zrobi. Moja ostatnio robi już inne rzeczy o onrotach tymczasowo zapomniała .
Hatminijki tp taki mini ksiazeczki i jest tam 18 zdjęć polaczonych ze sobą, jak je rozkładasz to tworzą harmonijkę.
Dzięki młofy kolejny wysyp temp . Wiec jutro chyva lekarz.