maszak
Fanka BB :)
Hehe super zabawa. To Wy jestescie po skokku skoro tak śpi. A turlanie na boczek to szykowanie sie do obrotu, mysle, że na dniach to zrobi. Moja ostatnio robi już inne rzeczy o onrotach tymczasowo zapomniała .Kuba dziś spał jak złoto najpierw pobudka tradycyjnie o 7:00, zmiana pieluchy i pogaduchy, potem dostałam ochrzan że jeszcze nie daję jeść.. dałam i spaliśmy daleh aż do 9:00. Pobudka, poranne zajęcia, i znów spaciu na 2,5 godziny! dawno tego nie było. Wyszykowałam młodego na spacer i no cóż.. chyba się nie wyspał, bo znów odleciał potem miał jeszcze jedną drzemkę i spać poszedł o 20:30. I śpi. Z tego wszystkiego nie zrobiliśmy ćwiczeń od fizjoterapeutki
Kuba zaczął się turlać na drugi bok. Natomiast nadal nie jest zainteresowany obrotami tata odkrył super zabawę, rzuca na dziecko poduszeczkę, młody jak to widzi to się szykuje jak bramkarz przed karnym, przyjmuje poduszkę i ze śmiechem się turla na boczek. Mega śmiechowe
Oj, biedny maluch to wysoka gorączka, oby to nie było nic poważnego.. zdrówka dla synka i spokojnej nocy
Co to za harmonijki?
Hatminijki tp taki mini ksiazeczki i jest tam 18 zdjęć polaczonych ze sobą, jak je rozkładasz to tworzą harmonijkę.
Dzięki młofy kolejny wysyp temp . Wiec jutro chyva lekarz.