reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Kuba dziś spał jak złoto 😁 najpierw pobudka tradycyjnie o 7:00, zmiana pieluchy i pogaduchy, potem dostałam ochrzan że jeszcze nie daję jeść.. dałam i spaliśmy daleh aż do 9:00. Pobudka, poranne zajęcia, i znów spaciu na 2,5 godziny! 😲 dawno tego nie było. Wyszykowałam młodego na spacer i no cóż.. chyba się nie wyspał, bo znów odleciał 😁 potem miał jeszcze jedną drzemkę i spać poszedł o 20:30. I śpi. Z tego wszystkiego nie zrobiliśmy ćwiczeń od fizjoterapeutki 😄

Kuba zaczął się turlać na drugi bok. Natomiast nadal nie jest zainteresowany obrotami 🙄 tata odkrył super zabawę, rzuca na dziecko poduszeczkę, młody jak to widzi to się szykuje jak bramkarz przed karnym, przyjmuje poduszkę i ze śmiechem się turla na boczek. Mega śmiechowe 😁

Oj, biedny maluch 😪 to wysoka gorączka, oby to nie było nic poważnego.. zdrówka dla synka 🤒 i spokojnej nocy ♥️
Co to za harmonijki?
Hehe super zabawa. To Wy jestescie po skokku skoro tak śpi. A turlanie na boczek to szykowanie sie do obrotu, mysle, że na dniach to zrobi. Moja ostatnio robi już inne rzeczy o onrotach tymczasowo zapomniała 🤣.
Hatminijki tp taki mini ksiazeczki i jest tam 18 zdjęć polaczonych ze sobą, jak je rozkładasz to tworzą harmonijkę.
Dzięki młofy kolejny wysyp temp :(. Wiec jutro chyva lekarz.

reklama
Hehe super zabawa. To Wy jestescie po skokku skoro tak śpi. A turlanie na boczek to szykowanie sie do obrotu, mysle, że na dniach to zrobi. Moja ostatnio robi już inne rzeczy o onrotach tymczasowo zapomniała 🤣.
Hatminijki tp taki mini ksiazeczki i jest tam 18 zdjęć polaczonych ze sobą, jak je rozkładasz to tworzą harmonijkę.
Dużo zdrówka ♡

Cześć dziewczyny !

A ja się rozchorowałam.
Wczoraj wymioty popołudniu już lekko podniesiona temperatura do 37.2 A w nocy 37 i 8.
Teraz 35 i 6.
Mąż ma dzisiaj wolne żeby mala się zając.

A ja leze 😓

No może tak, zajrzałam w kalendarz skoków i by się zgadzało, choć nie za bardzo widzę jakieś nowe umiejętności 🙂 on już tak się umie turlać od dawna, tylko ma fazy że to robi, a potem przestaje, potem mu się przypomina że to umie itd. Jakiś czas temu 2 zabawki go skłaniały do tego turlania, potem w ogóle nie chciał się nimi bawić, teraz znowu ta poduszka go sprowokowała 🙂

Zdrówka dla synka 😙
Dziekuje ! Bardzo się przyda.
Ale już jest duża poprawa mysle ze jutro bede jak nowonarodzona.
Bardzo się cieszę, że już Ci lepiej. Nawet nie próbuję sobie wyobrażać, że jestem chora jak Kuba jest taki mały.

Ja dzisiaj poszłam z babcią Kuby do kawiarni, spotkałyśmy się z naszą wspólną znajomą. Kuba był super grzeczny. Szczęśliwie była tam taka szersza ławeczka (miękko tapicerowana), na której się rozłożyłam z dzieckiem, podłożyłam mu ceratkę i flanelkę i na tym się bawił. Nie płakał, zjadł dwa razy, podrzemał, i w sumie ze trzy godziny wytrzymał 😊 potem już był zmęczony i miał posiusianą pieluchę i trzeba było wracać. A po powrocie zrobił swoją cotygodniową kupkę, więc zaliczył jeszcze kąpiel bo inaczej się po prostu nie dało 😅🛀

No może tak, zajrzałam w kalendarz skoków i by się zgadzało, choć nie za bardzo widzę jakieś nowe umiejętności 🙂 on już tak się umie turlać od dawna, tylko ma fazy że to robi, a potem przestaje, potem mu się przypomina że to umie itd. Jakiś czas temu 2 zabawki go skłaniały do tego turlania, potem w ogóle nie chciał się nimi bawić, teraz znowu ta poduszka go sprowokowała 🙂

Zdrówka dla synka 😙

Bardzo się cieszę, że już Ci lepiej. Nawet nie próbuję sobie wyobrażać, że jestem chora jak Kuba jest taki mały.

Ja dzisiaj poszłam z babcią Kuby do kawiarni, spotkałyśmy się z naszą wspólną znajomą. Kuba był super grzeczny. Szczęśliwie była tam taka szersza ławeczka (miękko tapicerowana), na której się rozłożyłam z dzieckiem, podłożyłam mu ceratkę i flanelkę i na tym się bawił. Nie płakał, zjadł dwa razy, podrzemał, i w sumie ze trzy godziny wytrzymał 😊 potem już był zmęczony i miał posiusianą pieluchę i trzeba było wracać. A po powrocie zrobił swoją cotygodniową kupkę, więc zaliczył jeszcze kąpiel bo inaczej się po prostu nie dało 😅🛀

Właśnie nie o mnie w tym wszystkim chodzi tylko o mała 😓 mnie już jest znacznie lepiej mam tylko nadzieje ze mała nic ode mnie nie złapała.
Szczerze już nie pamiętam kiedy się tak czułam. Chora byłam ostatni raz przed ta cała pandemia bo w trakcie to okaz zdrowia a styczność z ludźmi- mega wielki.
No i rozłożyło mnie wczoraj. Dzwonilam do męża żeby wcześniej wrocil bo nie czuje się na siłach i udało mu się wrócić i przejął mała i dzisiaj cały dzień z nią ❤️

Siemka!

Tak jak mówiłam dzisiaj już jest niebo lepiej choć brzuch mnie cos boli ale znośnie.
Mąż pojechal do pracy - ma wrócić wcześniej.
Jak tam dziewczyny przygotowania do Świat?
My nie mamy nic - planuje ugotować barszczyk max dwie sałatki zrobić i może z jeden placek i tyle.

reklama
Siemka!

Tak jak mówiłam dzisiaj już jest niebo lepiej choć brzuch mnie cos boli ale znośnie.
Mąż pojechal do pracy - ma wrócić wcześniej.
Jak tam dziewczyny przygotowania do Świat?
My nie mamy nic - planuje ugotować barszczyk max dwie sałatki zrobić i może z jeden placek i tyle.
Czyli jutro już będzie po wszystkim :)

Do góry