reklama
maszak
Fanka BB :)
U mnie raczej niskie tony. Piszczy czasem młody i wtedy w uszach dźwięczyWasze dzieci też piszczą głośno (aż czasem w uszach dźwięczy)?
modesty
Oj bardzo piszczy. Czasem nie wiem czy to radość czy irytacjaWasze dzieci też piszczą głośno (aż czasem w uszach dźwięczy)?
dokładnie... u nas od niedawna taki pisk, że aż strach momentami dziwi mnie to, ale pewnie to normalneOj bardzo piszczy. Czasem nie wiem czy to radość czy irytacja
G
guest-1693758626
Gość
Wasze dzieci też piszczą głośno (aż czasem w uszach dźwięczy)?
O tak tak!
Uwielbiam ten jej głosik
G
guest-1693758626
Gość
Takie trudne dni są i będą. Ja mam sporo takich i tym bardziej się cieszę, jak mi się przytrafi dzień aktywny, kiedy zdążę dużo zrobić. Przy czym definicja "dużo" bardzo się u mnie zmieniła odkąd Kuba jest na świecie
Obczaję to ASGO, nigdy o tym nie słyszałam też sprawdzam, co Kuba powinien umieć, ale też te poradniki różnią się między sobą. Traktuję to raczej jako drogowskaz niż wyrocznię.
W przyszłym tygodniu mamy uszka i fizjo. Trzymajcie kciuki za uszka, bo póki co Kuba ma żółty certyfikat.
Czyli badanie w szpitalu nie wyszło do końca dobrze?
My mimo że mamy dobry wynik ( certyfikat) to i tak dostaliśmy skierowanie do poradni na badanie słuchu.
Umawiałam nas i mamy na marca.
Dzwoniąc tam pani się pyta jak badanie wyszło mowie ze dobrze Ale ze w ciąży miałam opryszczke na ustach to pani ordynator nas wysyła na powtórzenie badań a pani mówi " x ( szpital ) chyba musimy uświadomić ze nie wysyła się zdrowych dzieci na badania mówię że możliwe że ze względu może na ten mój kartiotyp to powiedziała że to i tak nic nie zmienia to nie jest powód wysyłania dziecka na badanie które wyszło dobrze w szpitalu.
P.s na skierowaniu mam napisane że miałam opryszczke.
G
guest-1693758626
Gość
Moja niedawno się przewróciła z brzucha na plecy i ewidentnie to było nieświadome, bo się przestraszyła i bardzo płakała :/
Nasza jak się przewróci to się cieszy usmiech od ucha do ucha i ta główkę wysoko trzyma
G
guest-1693758626
Gość
Jeśli chodzi o to przewracanie się z plecków na brzuch pewnie to skonultuje z fizjoterapeutka bo mamy nawet namiar na nią mówiła że w razie co żebyśmy dzwonili.
Ale z mężem uważamy że mała się dobrze rozwija jak ktoś tu ładnie napisał rozwija się swoim tempem.
Nie szperam w wujku google bo tam zawsze się znajdzie chorobe dziecku.
Zapytałam się na forum bo byłam ciekawa- pierwsze dziecko to człowiek chce się dopytać doświadczonych mam
Wiadomo jeśli coś nas będzie martwić na pewno się skonsultujemy.
Choćby ostatnio byliśmy na szczepieniu i sama pani doktor powiedziała że mała jest silna i że ta sile ma.
Nie zauważyła nic niepokojącego.
Ale z mężem uważamy że mała się dobrze rozwija jak ktoś tu ładnie napisał rozwija się swoim tempem.
Nie szperam w wujku google bo tam zawsze się znajdzie chorobe dziecku.
Zapytałam się na forum bo byłam ciekawa- pierwsze dziecko to człowiek chce się dopytać doświadczonych mam
Wiadomo jeśli coś nas będzie martwić na pewno się skonsultujemy.
Choćby ostatnio byliśmy na szczepieniu i sama pani doktor powiedziała że mała jest silna i że ta sile ma.
Nie zauważyła nic niepokojącego.
U nas też raczej "aaa" na niższych tonach ale i tak najbardziej kocham "a gu", a ostatnio "ku"U mnie raczej niskie tony. Piszczy czasem młody i wtedy w uszach dźwięczy
reklama
maszak
A guuu też u nas jest. Z siostrami to tak gada, że hoho i z mamusią. Łaskotki ma pod szyją i jak tylko ją łaskoczę to się śmieje w głos .U nas też raczej "aaa" na niższych tonach ale i tak najbardziej kocham "a gu", a ostatnio "ku"